Vajjert för kläderna

Via Jennys hus-bloggen hittade jag mäklarbilderna på den här råa hängaren gjord av vajer, vajerlås och öglekrokar, riktigt smidig att hänga kläder på. Jag skulle gärna vilja se hur fästanordningen i taket/på väggen ser ut, men tänker man efter före är det säkert ett ganska enkelt  Gör-Det-Själv-projekt. Like it alot! Foto: bilder från Stadshem

Vajjert för kläderna

Via Jennys hus-bloggen hittade jag mäklarbilderna på den här råa hängaren gjord av vajer, vajerlås och öglekrokar, riktigt smidig att hänga kläder på. Jag skulle gärna vilja se hur fästanordningen i taket/på väggen ser ut, men tänker man efter före är det säkert ett ganska enkelt  Gör-Det-Själv-projekt. Like it alot!

Foto: bilder från Stadshem

Inga kommentarer på "Vajjert för kläderna"

 1. Frida skriver:

  Fiffig idé. Mycket snygg! Stadshem är duktiga på att styla.

  Vad sägs om nytt försök imorgon kväll. Kram och glad valborg i efterhand!

 2. Sara skriver:

  @ Frida: ja, nytt försök is up!

 3. pernilla skriver:

  Kul idé! Det hade varit nice om det är en skena som går runt i taket så att man enkelt kan flytta runt hatthyllan efter humör och möblering.

 4. Den bilden dök genast ner i min inspirationsmapp när jag såg den hos Jennys Hus. Tänka sig att vi allt som oftast fastnar för samma saker. 😉 Kram!

 5. Sara skriver:

  @ pernilla: smart idé, det ska jag tänka på om projektet hamnar på agendan!
  @ Hildur: Great minds think alike! 😉

 6. Sarah skriver:

  Hej Sara,

  Hittade din blogg idag av en ren slump och blev glatt förvånad när jag insåg att vi bor i samma fina stad.

  Tack för en fin blogg!!

 7. catja skriver:

  Tufft. Finns så mycket roliga lösningar på saker och ting. Tack för en fin blogg.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »