Kryddstarka Agust

Jag har medvetet inte gjort någon stor affär av IKEAs senaste lansering KRYDDSTARKT, en tillfällig designkollektion i liten upplaga med influenser från Indien och Vietnam. Kanske mest för att de första bilderna inte kittlade min inredningsgom något vidare men även eftersom den endast säljs i ett fåtal varuhus och är extremt limiterad (i Ikeamått mätt). Läs Mer »

Kryddstarka Agust

Jag har medvetet inte gjort någon stor affär av IKEAs senaste lansering KRYDDSTARKT, en tillfällig designkollektion i liten upplaga med influenser från Indien och Vietnam. Kanske mest för att de första bilderna inte kittlade min inredningsgom något vidare men även eftersom den endast säljs i ett fåtal varuhus och är extremt limiterad (i Ikeamått mätt). Men idag fick jag syn på brickbordet AGUST och ljuv musik uppstod, tycker det är otroligt läckert och lekfullt. Jag-vill-ha! Det finns i 1152 exemplar och kostar 399:-.

Är du också nyfiken och tillhör en av de lyckliga som bor i Stockholm, Uppsala, Västerås, Göteborg, Helsingborg eller Malmö så råder jag dig att hänga på låset imorgon då kollektionen släpps.

(Caroline, om du läser detta: – Happy birthday to me...)
Foto: IKEA

Inga kommentarer på "Kryddstarka Agust"

 1. Jag har också förälskat mig i det där brickbordet, men ärligt talat jag behöver det verkligen inte, så jag har inte bestämt mig än om jag ska åka till IKEA i morgon eller inte. Jag får sova på saken.

 2. Viktariebloggaren Gunnel's airspace har nu startat hos http://feliciaaulen.blogg.se/
  Se hur det gick första dagen på jobbet när hon krävde att magnus skulle gå in i en viktökning för att stocken skulle bli grövre, tror du det funkar på så vis som hennes teori påstår?

 3. Jag var inte heller så störtförtjust när jag såg bilderna från kollektionen först även om jag tyckte en del var snyggt. Men eftersom jag bor väldigt nära Västerås blev jag tvungen att åka och kolla och gillade sakerna betydligt mer i verkligheten. Så hela fyra saker från kollektionen inhandlades.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »