På önskelistan

Veckan och helgen har i vanlig ordning ilat förbi i turbofart. Mest har jag varit ute och pysslat om landet och firat grannen som fyller år idag. Appropå fylla år så är det ju min alldeles egna högtidsdag på torsdag och jag kan inte hjälpa det men jag fullkomligt älskar att fylla år! Jesper blir Läs Mer »

På önskelistan

Veckan och helgen har i vanlig ordning ilat förbi i turbofart. Mest har jag varit ute och pysslat om landet och firat grannen som fyller år idag. Appropå fylla år så är det ju min alldeles egna högtidsdag på torsdag och jag kan inte hjälpa det men jag fullkomligt älskar att fylla år! Jesper blir alltid lite stressad när vi går in i april för då vet han att det är dags att börja tänka på födelsedagsrefrängen. Själv bekymrar jag mig (tack och lov) mindre och mindre över presenterna och tycker väl inte att jag direkt saknar något i den materiella världen. Men när man får önska så, ja då finns det ju alltid lite godbitar som gärna skulle få ligga på frukostbrickan den 19:e…

Från vänster: Pläden Crux av Pia Wallén, Bird av Kristian Vedel, Smålandskasse av Josef Franks Manhattantyg från Svenskt Tenn, plywoodmobil från ferm living, Pia Walléns silverring som ser ut som ett automattuggummi, limiterade brickbordet AGUST från IKEA, fodrade tekannan Salam av Guy Degrenne, ljuvliga ekollonvaser från Svenskt Tenn och slutligen inspirerande coffee table books en masse!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »