Fint från ferm LIVING

Igår skämde jag bort mig ordentligt med lite köpemagasin. De inredningsmagasin jag prenummererar på kommer ju oförtrutet varje månad och ibland är det bra med nya infallsvinklar. På inredningsfronten blev det danska RUM interør design som premiärshoppades och ett av reportagen var från Trine Andersens, grundaren av ferm LIVING, hem och kontor. Tyvärr hittar jag Läs Mer »

Fint från ferm LIVING

Igår skämde jag bort mig ordentligt med lite köpemagasin. De inredningsmagasin jag prenummererar på kommer ju oförtrutet varje månad och ibland är det bra med nya infallsvinklar. På inredningsfronten blev det danska RUM interør design som premiärshoppades och ett av reportagen var från Trine Andersens, grundaren av ferm LIVING, hem och kontor. Tyvärr hittar jag inte bilderna från tidningen i digital form men jag fann denna tjusiga bild på samma nyheter från företaget. Dessa små trästudios är ljuvliga i sitt raka formspråk och milda toner (läs om trenden hos Frida) och visst skulle jag kunna tänka mig ett helt gäng bakom soffan, så här på rad.

Foto: bild från ferm LIVING

Inga kommentarer på "Fint från ferm LIVING"

 1. tinajo skriver:

  Söta – de kan man ju ha både här & där! 🙂

 2. Kalle skriver:

  dom är grymma, men inte värda sitt pris nånstans tyvärr!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Trend

  Sommaren hänger förhoppningsvis i ett bra tag till. Här är de tjusigaste prylarna att packa för både utflykten till landet och picknickfilten i stan.

  Läs Mer »
 • Min Stil: Marie Jedig

  Färgstarka bloggaren Marie Jedig bor i en stilsäker våning i Köpenhamn. För Rum Hemma talar hon ut om snacksalami, drömmöbler och filosofiska citat.

  Läs Mer »
 • Min Stil: Trine Kjær

  Färgsprakande influencern Trine Kjær om att våga mixa olika färger och sitt bästa gratisnöje.

  Läs Mer »
 • Sommar i sikte! Lev ut med veckans bästa budgetköp

  Långhelg i sikte och sommar i luften gör att vi drömmer om att spendera varje vaken minut utomhus. I veckans budgetsvep listar vi de bästa prylarna för härligt häng i solen. En rolig skål blir ett färgglatt och uppiggande inslag till dukningen. Servisen Rua Nova av Raphael Bordallo Pinheiro är vår favorit. Skål, 299 kronor, Läs Mer »