Ett drömkontor att jobba hårt för

Jag hittade ju aldrig bilden från RUM interiør design igår, men idag fanns den plötsligt där på ferm LIVING-bloggen. Jag njuter av ALLT på den här bilden, t o m sladdhärvan under bordet ser för tusan snygg ut! Studiohyllorna på väggen, lamporna från Louis Poulsen och Richard Lamperts Eiermanntisch. (Lampert producerar sedan 1995 Egon Eiermanns Läs Mer »

Ett drömkontor att jobba hårt för

Jag hittade ju aldrig bilden från RUM interiør design igår, men idag fanns den plötsligt där på ferm LIVING-bloggen. Jag njuter av ALLT på den här bilden, t o m sladdhärvan under bordet ser för tusan snygg ut! Studiohyllorna på väggen, lamporna från Louis Poulsen och Richard Lamperts Eiermanntisch. (Lampert producerar sedan 1995 Egon Eiermanns bord ritade på 50- och 60-talet.) Richard Lampert så ska ni förresten få se mer av i ett kommande inlägg. Ohh, cliffhanger, cliffhanger…

Foto: Skärmdump från ferm LIVING-bloggen

Inga kommentarer på "Ett drömkontor att jobba hårt för"

 1. Jag håller med, interiören är superfin. Jag gillar speciellt husen på hyllan, kul idé!

 2. Lotta skriver:

  Galet snyggt!! Väntar med spänning på fortsättningen 😉

 3. Björnen skriver:

  Wow, så vill jag också ha det. Husen på hyllan var jättefina. Skulle gärna se en close up på dessa.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »