33 i bilder

Tack för uppvaktningen här på bloggen, via telefon, post, sms, och facebook! Jag som är barnsligt förtjust i att fylla år kunde knappt sova efter alla gratulationer igår! Den bästa uppvaktningen stod Jesper för och lyckades med ett all time high-firande som hade alla rätt. Finaste! Här kommer 33-årsdagen i bilder: Förutom ljuvlig nybakad tårta Läs Mer »

33 i bilder

Tack för uppvaktningen här på bloggen, via telefon, post, sms, och facebook! Jag som är barnsligt förtjust i att fylla år kunde knappt sova efter alla gratulationer igår! Den bästa uppvaktningen stod Jesper för och lyckades med ett all time high-firande som hade alla rätt. Finaste! Här kommer 33-årsdagen i bilder:

Förutom ljuvlig nybakad tårta och paket på sängen så möttes jag av ett pyntat kök. Ballonger är härligt festliga!

I Tove Adman-hjärtat låg det “skräp” som visade sig vara ledtrådar och om ett par veckor blir det fredagsmys på Österlen!

Kollegorna fick morotskaka.

Från bästa svärföräldrarna kom denna ljuvliga tegelsten som ett enormt paket på posten. Inspiration i massor och fantastisk som bordssmycke.

Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

Inga kommentarer på "33 i bilder"

 1. Pia skriver:

  Du tar alltid så fina bilder, vad har du för kamera?

 2. Sara skriver:

  @ Pia: Tack snälla!! Dessa bilder är med min gamla systemkamera Nikon D70 med ett 50mm f 1.4d af, annars fotar jag mkt med min lilla Canon G11.

 3. anness.se skriver:

  Grattis i efterskott! Verkar som du fick en jättefin dag.

  Kram Anne


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »