Mot Sherwoodskogen

Nu tar jag helg och vi styr kosan mot söndagens dop i Sörmlandsskogarna. Jag har äran att bära fram den här lilla karamellen i kyrkan, läsa dikt och hålla i ljus och sånt som hör till. Packlistan via sms talar sitt tydliga språk: “Dopkläder, tandborste, handduk, mysbrallor (viktigt) kortbyxor (ska bli sol), kamera.” Jag ska vara Läs Mer »

Mot Sherwoodskogen

Nu tar jag helg och vi styr kosan mot söndagens dop i Sörmlandsskogarna. Jag har äran att bära fram den här lilla karamellen i kyrkan, läsa dikt och hålla i ljus och sånt som hör till. Packlistan via sms talar sitt tydliga språk:
“Dopkläder, tandborste, handduk, mysbrallor (viktigt) kortbyxor (ska bli sol), kamera.”

Jag ska vara uppklädd och nerklädd, ren och solbränd. Åsså ska jag fota mycket förstås… Det blir min helg det, hoppas att ni andra får en minst lika bra!

Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »