Åsby hem & trädgård

Idag har Caroline och jag varit på grönbete, busungarna stannade hemma och vi åkte till Åsby hem & trädgård. Jag har aldrig varit i Hallstahammar och än mindre på Åsby förut och för ett ögonblick trodde jag att det var en vanlig handelsträdgård så döm om min förvåning när jag kom in i en 600m² Läs Mer »

Åsby hem & trädgård

Idag har Caroline och jag varit på grönbete, busungarna stannade hemma och vi åkte till Åsby hem & trädgård. Jag har aldrig varit i Hallstahammar och än mindre på Åsby förut och för ett ögonblick trodde jag att det var en vanlig handelsträdgård så döm om min förvåning när jag kom in i en 600m² stor inredningsavdelning mitt i växthuset där Bruka Design, Af Swedala och Glittering Home of Sweden var några av de varumärken som säljs i inspirerande miljöer. Jag pratade med gulliga Linda som jobbar på inredningsavdelningen, hon berättade att man började sälja inredning för fem år sen och att man idag har en tämligen unik blandning av växter och heminredning. Dessutom finns det ett mysigt café i mitten av butiken och jag gillar verkligen konceptet. F ö vet jag ingen som är så effektiv som Caroline, hon är den typen som duschar och dammsuger samtidigt om ni förstår vad jag menar så innan jag visste ordet av det hade vi inom loppet av några timmar både fikat, handlat växter och hunnit med en rundtur på nya IKEA Västerås, men vad som följde med hem därifrån får jag visa en annan dag.
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

Inga kommentarer på "Åsby hem & trädgård"

 1. Åsby är en favoritaffär, visst har de mycket fint!

 2. Lotta skriver:

  Åh vad fint det ser ut. Tack för tipset! Måste åka på utflykt tror jag minsann 😉

 3. Fiffiga Systrar skriver:

  Wow! det ser ju helmysigt ut!! Härligt att hitta sådana pärlor!
  Fin blogg du har!
  Elin + Emelie = Fiffiga Systrar


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Blommor & Trädgård

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »

 • Budgetfynd: självbevattnare i glas

  Lördagmorgon och jag är uppe för att riva ut golvet på övervåningen. Tycker ni det är kul att se processbilder? Jag är ju mer för att visa före/efter men hojta till om ni vill se inlägg under arbetets gång. Kom på nu när jag har stökat runt här uppe att jag sitter på världens budgettips Läs Mer »

 • Nya upptäckter i trädgården

  Att leva med vår Hundraåring är lite som att ha ett gigantiskt Kinderägg. Det är spännande (vad kommer gå sönder här näst?) och något man kan leka med (hej kofot och målarpensel!) och onekligen blir det en hel del choklad framför brasan (nåväl det behövs knappast någon brasa som ursäkt för den delen heller). Bara Läs Mer »

 • Palettbebisar

  Ny vecka och nya kompisar i fönstret? Jag fick nämligen tillökning förra helgen. Svärföräldrarnas Palettblad hade skjutit skott som om det inte fanns någon morgondag och ett litet gäng följde med hem. Nu väntar de på plantering, och ständigt denna jakt på passande krukor alltså. Det är annars inte första gången jag ger mig på Läs Mer »