The wife

I köket har Jesper en rolig skylt. Det är inte det att jag inte kan laga mat, jag vill bara inte… Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

The wife

I köket har Jesper en rolig skylt.
Det är inte det att jag inte kan laga mat, jag vill bara inte…
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

Inga kommentarer på "The wife"

 1. Han är rolig din Jesper! 🙂 Härlig bild! Tack för pratstunden igår, gjorde susen! Nu längtar jag efter ett besök i sommar! Kram!!!

 2. tinajo skriver:

  Haha – jag lider av samma syndrom; jag vill bara inte… Våra barn säger "Mamma är bäst på att baka, pappa är bäst på att laga mat" här hemma. 🙂

 3. jenny skriver:

  haha, det är samma för mig:-)

 4. pernilla skriver:

  Åh vilken fin och inspirerande köksbänk!

 5. Sara skriver:

  Tack alla!
  Hildur: Västergötland is a must, kolla datum i helgen!
  Tina: Så kommer våra barn också att säga… 😉
  Pernilla: Stora pepparkvarnar från IKEA, liten från Duka, trälåda från Bruka, kruka från C.Jensen i Visby (duka, bruka, kruka.. rimstuga deluxe! 😉 ), saltkar från House Doctor och middagstärning från Mique…You can do it! 😉

 6. Haha vad härligt, jag har samma inställning. Här hemma är det Tommy som är kocken.

  Svar:
  Ja det var det verkligen 🙂 Tack för din komplimangen!

 7. magasinprojektet skriver:

  vilken fin blogg du har!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »