Sista dagen på IKEA Kalmar

Nu kan jag äntligen berätta att jag har fått nytt jobb! Imorgon jobbar jag min sista dag på IKEA Kalmar för att i nästa vecka börja på ett annat bolag inom koncernen – IKEA Communikations (ICOM) i Älmhult. Långt att pendla, och inte samma goa lilla gäng av kollegor som nu, men efter fyra år Läs Mer »

Sista dagen på IKEA Kalmar

Nu kan jag äntligen berätta att jag har fått nytt jobb! Imorgon jobbar jag min sista dag på IKEA Kalmar för att i nästa vecka börja på ett annat bolag inom koncernen – IKEA Communikations (ICOM) i Älmhult. Långt att pendla, och inte samma goa lilla gäng av kollegor som nu, men efter fyra år i Kalmarvaruhuset är jag mer än redo för nya utmaningar, utveckling och en stooort nytt gäng av kollegor. Jag har nog inte riktigt fattat det än men när jag landat i tanken på att jag ska vara med och producera Sveriges, och nästan hela världens, mesta trycksak – IKEA-katalogen.
Då måste jag nog nypa mig lite i armen…
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Sista dagen på IKEA Kalmar"

 1. Tina skriver:

  Stooort grattis kusselinen! Kram och lycka till!

 2. Det kommer bli toppenbra det där!!! Stoort grattis! Kram!

 3. Proforma - Irene skriver:

  Vad spännande… Grattis!

 4. Angelica skriver:

  Grattis! Vart har du köpt den fina "datumklockan"?

 5. Så spännande, stor grattis!

 6. [room] by sofie skriver:

  Stort grattis Sara!
  Det komemr du fixa galant. Spännade med nya äventyr 🙂

  KRam Sofie

 7. Så himla roligt, stort grattis!

 8. pernilla skriver:

  Så spännande! Då kanske vi springer på varandra. Jag har precis börjat jobba på IKEA Hemma som ligger i byggnaden mittemot 😀

 9. cc skriver:

  Välkommen till Älmhult! Då får man se om man känner igen dig livs levande. Det är ju inte så stort här, men ändå stort eftersom så många människor jobbar här o pendlar hit varje dag o dessutom tror jag vi är den mest intetnationella småsamhälle du kan tänka dig. Älmhult som arbetsplats men hela världen som arbetsfält

 10. Johanna skriver:

  Grattis!!! Vad kul… och såklart supertråkigt för oss andra! Kommer att sakna dig. Kram och lycka till!

 11. Så spännande! Grattis till nya jobbet 🙂

 12. Åh vad spännande, kul & häftigt! Varmt lycka till! GRATTIS!

 13. Mor Lisen skriver:

  Grattis igen, gumman sötnöt och lycka till, från hela hjärtat mitt!!!
  Puss o hoppas ni haft en underbar vilohelg!

 14. Emms skriver:

  Lycka till på nya jobbet!

 15. Marie skriver:

  åh, spännande! Grattis!
  Skulle också gärna vilja veta vart den fina klockan kommer ifrån? 🙂
  Mvh Marie

 16. Sofia skriver:

  Men gud vad härligt!!! Stort grattis. Här händer det grejer när man är borta från bloggeriet i veckorna fyra. Du kommer älska Älmhult. Jag var nära att hamna just där för många år sedan. Men ödet blev Åre istället =).


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »