Måste-besök i Eindhoven någon?

Imorgon inleder vi midsommarfirandet med att åka till vänner i Eindhoven, Nederländerna. Planen är att kopla bort jobb och allt vad inredning och design heter i ett par dagar, umgås och eventuellt cykla över för lite ölprovning i Belgien. Ganska långt borta från möjligheterna att botanisera i det stil-mekka jag faktiskt kommer befinna mig i… Läs Mer »

Måste-besök i Eindhoven någon?

Imorgon inleder vi midsommarfirandet med att åka till vänner i Eindhoven, Nederländerna. Planen är att kopla bort jobb och allt vad inredning och design heter i ett par dagar, umgås och eventuellt cykla över för lite ölprovning i Belgien. Ganska långt borta från möjligheterna att botanisera i det stil-mekka jag faktiskt kommer befinna mig i… Känner redan att jag börjar snegla lite smått på alternativa hittepå. Någon som har tips på något jag absolut inte får missa i denna designstad?

Foto: Design Academy Eindhoven via google.


Inga kommentarer på "Måste-besök i Eindhoven någon?"

 1. Mimmiiiss skriver:

  Ge mig en chans och kika in på bloggen! 🙂
  Kommentera även vad du tycker!

 2. Smsa Låna skriver:

  Schysst sida du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »