You are here

Nu kommer mina inlägg från Eindhoven att bli lite hattiga tyvärr för igår bestämde sig mitt ena minneskort till kameran sig för att lämna in, eller dra på sig en rejäl hjärtattack åtminstone varför jag får göra det bästa av situationen med de bilder jag har i väntan på att kameradoktorn ska göra sitt. Suck Läs Mer »

You are here

Nu kommer mina inlägg från Eindhoven att bli lite hattiga tyvärr för igår bestämde sig mitt ena minneskort till kameran sig för att lämna in, eller dra på sig en rejäl hjärtattack åtminstone varför jag får göra det bästa av situationen med de bilder jag har i väntan på att kameradoktorn ska göra sitt. Suck och pust!

Ett av tipsen jag fick av Melles syster Loes var den nya konceptbutiken You are here i centrala Eindhoven. Där samlas design, mode och konst under ett och samma tak. Förutom att butiken var ljus och härlig att komma in i så spelade de Veronica Maggios senaste skiva och jag blev lite förvånad över att höra ett svenskt album. Förklaringen kom så fort jag pratade med en av tjejerna i butiken som visade sig vara från Umeå och lida av hemlängtan! I övrigt är utbudet lite Alice-i-underlandet-aktigt, här samsas fina tejper från japan med egna skrivböcker i återvunnet papper, lampor och såklart senaste mode på kläd- och accessoarfronten. Provhytterna var superläckra -inredda med rosetter och garnbollar och det fanns flera roliga detaljer som förstärkte den konceptuella känslan. Jag hoppas att det stämmer att webshoppen är up and running “in the not so distant future”.
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Resor & Boende

 • Föreläsning med Gudy Herder

  En väldigt generös förmån vi har på jobbet är att vi får en betald personlig inspirationsresa per år. Min resa valde jag som ni kanske förstår till Interior- & Boligmessen i Bergen och föreläsningen med Gudy Herder. Så igår morse var jag på plats för att lyssna på Gudy, om taktila moodboards, hur man utformar Läs Mer »

 • Ett snabbt hej från Bergen!

  Länge sedan jag uppdaterade bloggen, jag är ledsen för det. Typiskt nog så har jag inte fler timmar än att de räcker till jobb, familj och renovering om veckodagarna just nu. Kanske just därför har en inspirationsresa till Bergen känts extra efterlängtad. Redan i maj bestämde Hildur och jag in oss för att göra en Läs Mer »

 • Jesper Waldersten på Vida Museum & Konsthall

  Inte utan att jag skäms lite över att säga hur lite jag upplever Öland. Trots den omedelbara geografiska närheten. Men det har bara blivit så, Gotland är ju liksom ön i mitt hjärta. Precis som om man bara kan ha plats för en ö, men jo lite så har det blivit tyvärr. Igår var jag Läs Mer »

 • Lördagkväll på västkusten

  Vi packade i lugn och ro och gjorde oss ingen brådska på resan kust till kust igår, lunchade redan i Nybro och tog en lång fikapaus i Borås. Sen programmerade vi GPS:en fel och fick åka några vägfärjor extra och kom fram ganska sent. Men vad gör väl det när man kommer fram till det Läs Mer »