Ordning & reda

Long time no see måste jag säga för här har det inte slitits på bloggverktyget precis. Sorry. Som för att köpa mig lite mer tid (eller om det var en förhoppning om att bli mer organiserad) så skaffade jag mig en ny kalender lagom tills jag började mitt nya jobb i juni. Det snyggaste och Läs Mer »

Ordning & reda

Long time no see måste jag säga för här har det inte slitits på bloggverktyget precis. Sorry. Som för att köpa mig lite mer tid (eller om det var en förhoppning om att bli mer organiserad) så skaffade jag mig en ny kalender lagom tills jag började mitt nya jobb i juni. Det snyggaste och mest prisvärda alternativet i Kalmar är utan tvekan Ordning & Redas A5-kalender så en sån skulle det bli nu när en större organisation kräver ett större utrymme för möten, kom-i-håg’s och minnesanteckningar. Juni var ju inte precis den optimala byta-kalender-månaden eftersom de vanligtvis sträcker sig jan-dec eller aug-juli så gissa om jag blev glad när Annika som har butiken erbjöd mig att få den lilla oranga 2011:an på köpet om jag köpte den stora svarta 2011-12. Så äntligen idag är vi framme i vecka 29 och jag har ägnat kvällen åt att föra över viktigheterna i the one and only big black book. Än en gång, tack Annika! Hon är smart den kvinnan (men så är hon gammal Ikean också) och det är inte utan att man får sträcka lite på sig när Ordning & Reda endast har butik i Stockholm, Göteborg, Malmö och, just det, Kalmar.


Foto: brusiga snap-shots av Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Ordning & reda"

 1. Snart är det fredag! Hur är helgen markerad i nya kalendern? 😉 Kram!!!

 2. Fun – fun – fun! eller nåt i den stilen ;). Nä men allvarligt så står det "Jesper till Italien" strax under "till Tibro!" Det säger väl ändå allt om prioriteringen!! 🙂 Ska bli så kul sötnos!

 3. M skriver:

  Har stått och fingrat på en sån kalender själv men inte fått tummen ur och köpt en, men kanske jag slår till på en nu i höst 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

DIY - pyssel

 • Koka saft på syrén

  Det var verkligen i sista stund insåg jag när jag skymtade vår överblommade Syrén i trädgården nyss. Jag hoppas att vi är tidiga och att det fortfarande blommar norröver för här kommer receptet på saften Boo och jag gjorde tidigare i veckan. Du behöver: 40 klasar syréner 2 liter vatten 2 kg ekologiskt socker 2 Läs Mer »

 • Putsa mässing miljövänligt

  Kanske har du hört talas om husmorsknepet att använda ketchup istället för starka kemikalier för att putsa mässing? Om det funkar? Absolut! Mitt mässingsunderlägg från Svenskt Tenn har några år på nacken och jag har länge tyckt att det varit långt från sin forna glans, snarare fläckigt och ganska sjavigt. Men så kom jag ihåg Läs Mer »

 • DIY – personlig väggtallrik för under hundralappen

  Jag visade ju tallriksväggen som var med i RUM Hemma 04/2016 och lovade komma med ett DIY-tips. Om man inte har en massa fina vintagefynd eller tallriksfavoriter så kan man lätt skapa egna personliga varianter med lite porslinsfärg, till en riktigt låg kostnad. Den här citattallriken har hängt med i några år men jag uppdaterade Läs Mer »

 • Hur man rengör en damejeanne

  Söndagar är typiska fixardagar. Eller hängardagar, så idag har vi hängt lite i torpet. Liksom kollat till det och försäkrat det om att vi inte glömt bort det. Och som jag längtar till sommaren! Appropå det, i somras fyndade jag ännu en damejeanne, i det ljuvligaste turkosa glas, denna gång på Lions loppis i Åhus. Läs Mer »