Fruntimmersveckan

Igår inledde Fredrik fruntimmersveckan och vid fem imorse studsade Jesper in i sovrummet med en ljuvlig ask praliner på Sara-dagen (vilken romantiker har gjort en face off på min man?)! Jag hade gärna haft den på jobbet när jag nu ska starta dagen efter en sömnig tågtur men hur kan man egentligen med att öppna Läs Mer »

Fruntimmersveckan

Igår inledde Fredrik fruntimmersveckan och vid fem imorse studsade Jesper in i sovrummet med en ljuvlig ask pralinerSara-dagen (vilken romantiker har gjort en face off på min man?)! Jag hade gärna haft den på jobbet när jag nu ska starta dagen efter en sömnig tågtur men hur kan man egentligen med att öppna en så fint tillsluten liten ask?


Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Fruntimmersveckan"

 1. Nilla skriver:

  Grattis på namnsdagen!
  Gulligt av Jesper att komma med choklad, men han vet väl att det är hans namnsdag om en vecka 😉

 2. A-K skriver:

  Vad gullig han är! Vi firade Mamma med Margaretatårta lite i förskott då hon skulle resa bort. Förmodligen den enda namnsdagen vi firar i vår familj 🙂

 3. Tack Nilla! Hihi, ja precis, man får ju inte var dum!

  A-K: i vår familj firar vi svågern Fredrik, mig, syrrans andranamn (Johannadagen) mig igen (Magdalena) och svärmor Christina så det är verkligen vår vecka 🙂

 4. Sara skriver:

  Mums!:) Jag fick blommor på Sara-dagen 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

högtid & fest

 • Änglaspel

  I flera, för att inte säga många år så har jag letat efter ett Änglaspel. Alltid för sent (slutsålt) eller i butiker som haft andra varianter men inte det klassiska från Dalaindustrier. Men plötsligt efter första advent häromnatten  när John Blund lämnade byggnaden lite för tidigt så googlade jag och fann det på Åhléns och Läs Mer »

 • En midsommar att minnas

  Det märks att det är sista veckan innan semestern, och att jag ska vara begravningsledig på fredag och att vi åker till Bohuslän direkt efter det. Det. Är. Lite. Mycket. Men bättre sent än aldrig tänkte jag sammanfatta min midsommarhelg för den blev snudd på smått historisk. Jag vet inte hur helgen såg ut i Läs Mer »

 • Midsommarporslinet

  De senaste veckorna har vi haft mycket att fixa inför årets midsommarfirande. Ambitiöst nog med tanke på det opålitliga midsommarvädret så bjöd vi redan i januari in ett gäng kompisar att fira med oss på Camp Torpet. Arbetsnamnet blev liksom givet med tanke på att det blev ungefär fem familjer för många för husrum i Läs Mer »

 • Adventskrans av granris

  Först vill jag rikta ett stort tack för alla hejarop och gratulationer till mitt nya jobb! Men det här inlägget skrivs med med anledning av att jag har fått flera frågor om adventskransen man kunnat se i mitt instagramflöde. Ja det var på tiden säger jag (att jag förverkligade kransen alltså, inte att man frågat Läs Mer »