Designhotell – Michelberger, Berlin

Det är verkligen på tiden att jag städar upp bland kategorierna här på bloggen, jag har förstått att de lite krångliga och ska försöka förtydliga framöver. Jag börjar med att introducera en ny kategori som jag kallar designhotell. Ett häftigt sådant värt namnet befinner jag mig på just nu, Michelberger Hotell i Berlin. Läcker inredning, Läs Mer »

Designhotell – Michelberger, Berlin

Det är verkligen på tiden att jag städar upp bland kategorierna här på bloggen, jag har förstått att de lite krångliga och ska försöka förtydliga framöver. Jag börjar med att introducera en ny kategori som jag kallar designhotell. Ett häftigt sådant värt namnet befinner jag mig på just nu, Michelberger Hotell i Berlin. Läcker inredning, häftig historia, annorlunda arkitektur och underbar grafisk profil a la rymdeversionen av Alice i Underlandet. Hotellet huserar i en gammal industrilokal och har 119 rum i olika modeller och för en djupdykning i konceptet kan ni kolla in hemsidan. Dock varnar jag för en rymdresa som gör att tiden bokstavligen flyger i väg.


Foto: Bild 2 & 3 pressbilder, Michelberger Hotel, 1 & 4 Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Designhotell – Michelberger, Berlin"

 1. Frida skriver:

  Vad fiint! Är inte alls avis. Host.

 2. Anna skriver:

  Underbart hotell!!! Jag är tysklärare och väldigt förtjust i Berlin, men har bara varit där en gång. Var i staden ligger detta fantastiska place? I närheten av Ku'Damm eller Unter den Linden? Mach's gut! Kram Anna


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Resor & Boende

 • Föreläsning med Gudy Herder

  En väldigt generös förmån vi har på jobbet är att vi får en betald personlig inspirationsresa per år. Min resa valde jag som ni kanske förstår till Interior- & Boligmessen i Bergen och föreläsningen med Gudy Herder. Så igår morse var jag på plats för att lyssna på Gudy, om taktila moodboards, hur man utformar Läs Mer »

 • Ett snabbt hej från Bergen!

  Länge sedan jag uppdaterade bloggen, jag är ledsen för det. Typiskt nog så har jag inte fler timmar än att de räcker till jobb, familj och renovering om veckodagarna just nu. Kanske just därför har en inspirationsresa till Bergen känts extra efterlängtad. Redan i maj bestämde Hildur och jag in oss för att göra en Läs Mer »

 • Jesper Waldersten på Vida Museum & Konsthall

  Inte utan att jag skäms lite över att säga hur lite jag upplever Öland. Trots den omedelbara geografiska närheten. Men det har bara blivit så, Gotland är ju liksom ön i mitt hjärta. Precis som om man bara kan ha plats för en ö, men jo lite så har det blivit tyvärr. Igår var jag Läs Mer »

 • Lördagkväll på västkusten

  Vi packade i lugn och ro och gjorde oss ingen brådska på resan kust till kust igår, lunchade redan i Nybro och tog en lång fikapaus i Borås. Sen programmerade vi GPS:en fel och fick åka några vägfärjor extra och kom fram ganska sent. Men vad gör väl det när man kommer fram till det Läs Mer »