Det var på tiden

Länge, länge har jag haft samma klocka, både för att jag gillar den, fortfarande tycker att den är snygg och för affektionsvärdet. Men plötsligt händer det och när jag hälsade på Frida i helgen som var så hittade jag ett fint och enkelt litet ur på Muji. Dock fanns det ingen personal som kunde hjälpa Läs Mer »

Det var på tiden

Länge, länge har jag haft samma klocka, både för att jag gillar den, fortfarande tycker att den är snygg och för affektionsvärdet. Men plötsligt händer det och när jag hälsade på Frida i helgen som var så hittade jag ett fint och enkelt litet ur på Muji. Dock fanns det ingen personal som kunde hjälpa mig att prova den då så desto gladare blev jag igår när den fanns tillgänlig i berlinbutiken. Nu pryder den min högra handled och det var verkligen på tiden.


Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Det var på tiden"

 1. Jo skriver:

  Vad snygg den var! Tusen tack för tipset, jag letar ju efter en klocka, men har inte riktigt hittat rätt ännu. Men nu så! 🙂

 2. Vad kul Jo, hoppas du blir nöjd!

 3. Charlotte Bladh skriver:

  Nähä? Har du OCKSÅ en. Jag köpte min för några veckor sedan. Hur i hela friden kan det komma sig? Kram


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »