Lisa Bengtssons nya Tillsammans-porslin

Nu börjar det drälla in pressreleaser inför höstens Formex-mässa, kul! Imorse plingade det till i mejlboxen och jag fick en sneak peek på Lisa Bengtssons nya porslinsserie Tillsammans. Tidigare i våras lanserades Tillsammans i tapeter, tryck och textil och nu är det alltså dags för husgeråden. Detta finfina porslin finns i tre delar; mugg 6 Läs Mer »

Lisa Bengtssons nya Tillsammans-porslin

Nu börjar det drälla in pressreleaser inför höstens Formex-mässa, kul! Imorse plingade det till i mejlboxen och jag fick en sneak peek på Lisa Bengtssons nya porslinsserie Tillsammans. Tidigare i våras lanserades Tillsammans i tapeter, tryck och textil och nu är det alltså dags för husgeråden. Detta finfina porslin finns i tre delar; mugg 6 olika motiv, assiett 12 olika motiv och skål 1 motiv, och passar utmärkt till både en mysig fika, en flott brunch eller ett stojigt barnkalas som Lisa själv uttrycker det. Fiiint, säger jag och hoppas att jag kan ta en sväng till Formex och kika på det. Ska du dit?


Foto: Pressbilder från Lisa Bengtsson


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »