Odla annat än grönt

Många med mig köpte säkert en odlingsklocka när den började dyka upp på interiörbilder för ett par år sen. Då var det pelargonbebisar eller kaktusar som skulle boas, jag själv huserar något som ser ut som en cannabisplanta vilket roar mina gäster, men det senaste är att odla annat än grönt. Frida kör träkulor, och Läs Mer »

Odla annat än grönt

Många med mig köpte säkert en odlingsklocka när den började dyka upp på interiörbilder för ett par år sen. Då var det pelargonbebisar eller kaktusar som skulle boas, jag själv huserar något som ser ut som en cannabisplanta vilket roar mina gäster, men det senaste är att odla annat än grönt. Frida kör träkulor, och har man många på lager är det fint att som här fylla den med gamla basebollar. Jag har en tom klocka som bara står så det blir väl till att börja samla läder. Undrar om de då slutar som medicinbollar?


Foto: via brown dress with white dots


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Trend

  Sommaren hänger förhoppningsvis i ett bra tag till. Här är de tjusigaste prylarna att packa för både utflykten till landet och picknickfilten i stan.

  Läs Mer »
 • Min Stil: Marie Jedig

  Färgstarka bloggaren Marie Jedig bor i en stilsäker våning i Köpenhamn. För Rum Hemma talar hon ut om snacksalami, drömmöbler och filosofiska citat.

  Läs Mer »
 • Min Stil: Trine Kjær

  Färgsprakande influencern Trine Kjær om att våga mixa olika färger och sitt bästa gratisnöje.

  Läs Mer »
 • Sommar i sikte! Lev ut med veckans bästa budgetköp

  Långhelg i sikte och sommar i luften gör att vi drömmer om att spendera varje vaken minut utomhus. I veckans budgetsvep listar vi de bästa prylarna för härligt häng i solen. En rolig skål blir ett färgglatt och uppiggande inslag till dukningen. Servisen Rua Nova av Raphael Bordallo Pinheiro är vår favorit. Skål, 299 kronor, Läs Mer »