Det blir aldrig riktigt som man vill

Just nu har jag så himla mycket att blogga om – hundratals bilder från senaste veckan som bara väntar på att få lite kärlek och en inredningsmässa som står för dörren men här är det mest tyst och en ganska jobbig tillvaro bakom kulisserna. Jobbig i bemärkelsen att det inte alltid blir som man tänkt Läs Mer »

Det blir aldrig riktigt som man vill

Just nu har jag så himla mycket att blogga om – hundratals bilder från senaste veckan som bara väntar på att få lite kärlek och en inredningsmässa som står för dörren men här är det mest tyst och en ganska jobbig tillvaro bakom kulisserna. Jobbig i bemärkelsen att det inte alltid blir som man tänkt sig och att livet tar sina svängar ibland utan att man riktigt hänger med. Så just nu far jag som en jojo in och ut från sjukhuset för provtagningar. Jag känner mig stark men min kropp signalerar tydligen något annat och det finns visst en yrkeskår som har koll på sånt där med sprutor, blodprov och värden, right? Därför ligger jag nu här med näsan i vädret och tar det lugnt. Inte min bästa lek och desutom undrar jag var chokladpralinerna är när man behöver dem?


Foto: bildgooglade “chocolate” och hittade den här.


Inga kommentarer på "Det blir aldrig riktigt som man vill"

 1. Lotten skriver:

  Usch då…. men det är viktigt att lyda sin kropp när den säger ifrån! Håller tummarna för att du snart mår bättre….

  Kram Lotten

 2. Emelie skriver:

  Krya på dig!
  Sen får du ta och beordra dit ngn vän, gärna av bästaste sort som kan besöka dig med vindruvor choklad blommor och tidningar, som alltid när ngn i ens närhet behöver uppmuntran.
  Gillar din blogg =)

 3. Hoppas du snart piggnar till igen och kommer på fötter. Sedan håller jag med föregående inlägg, se nu till att bli riktigt ompysslad : )

 4. Annika skriver:

  Hoppas att du snart mår mycket bättre! Vad är väl en inredningsmässa, tänker jag, som också måste stanna hemma den här gången. Men tiden går fort. Det är snart januari och Formex igen. Vi ses då! 😉 Kramar från norr!

 5. Eva skriver:

  Hoppas du snart känner dig bättre.

 6. myran skriver:

  En STORAsyster är lite av den finaste pralinen i världen för en lillasyster. Inte nog med att du varit min idol sen jag äntrade Tellus du har en fin blogg med. Jag älskar dig av hela mitt hjärta! I min värld är du ingen Little miss fix it utan Big miss fix it passar bättre. Smack

 7. Räkan skriver:

  Lilla spättis! Vila, vila, vila! Nu, nu, nu. Även tankarna behöver få sträcka på benen och lägga sig tillrätta på soffan så bort med datorn nu. Vi hörs snart! Kramar i massor

 8. Helena skriver:

  Krya på dig! Kommer sakna dina inlägg, men ta nu en paus så att du mår ordentligt bättre!

 9. Krya på dig! Vi ses på nästa mässa. Sköt om dig, hälsan är absolut viktigast och kroppen ska hänga med många år till!

  Kram Karin

 10. Mr Perswall skriver:

  Hej Sara,

  Vad kul att se CONCRETE tapeten uppsatt hos dig -ser ut att bli galet snyggt!:)
  ett inlägg är nu publicerat på http://www.facebook.com/mrperswall om du vill läsa!

  Ha det fint och krya på dig,
  Jenny Martinsson

  http://www.mrperswall.se

 11. Tack alla underbara ni för hejarop och krya-på-mig-hälsningar. Ni hjälper till vet ni!

 12. Emelie skriver:

  Åh Sara, jag hoppas att du snart blir frisk och kry! Krya på dig! Kram

 13. Jobbig i bemärkelsen att det inte alltid blir som man tänkt sig och att livet tar sina svängar ibland utan att man riktigt hänger med. Så just nu far jag som en jojo in och ut från sjukhuset för provtagningar.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »