Appropå färgglada installationer

Igår bloggade jag ju om det fina arrangemanget av gamla målarburkar och detta inlägg går under samma färgglada tema. När jag var i Göteborg kunde jag inte låta bli att gnida näsan mot skyltfönstrena till Rum för papper som ligger i Viktoriapassagen (båda gångerna jag passerade *harkel*). Ljuvlig exponering som ger pappers- och tejp(miss)brukaren i Läs Mer »

Appropå färgglada installationer

Igår bloggade jag ju om det fina arrangemanget av gamla målarburkar och detta inlägg går under samma färgglada tema. När jag var i Göteborg kunde jag inte låta bli att gnida näsan mot skyltfönstrena till Rum för papper som ligger i Viktoriapassagen (båda gångerna jag passerade *harkel*). Ljuvlig exponering som ger pappers- och tejp(miss)brukaren i mig en rejäl fix! Jag verkar inte vara ensam. Dags att bilda förening för Anonyma Pappersjunkies?


Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Appropå färgglada installationer"

 1. MyViola skriver:

  Gud vilka härliga bilder, det börjar klia i fingrarna, snart sitter jag och pysslar! 😀

 2. Sarah skriver:

  Ja det tycker jag, jag anmäler mig direkt. Hej, mitt namn är Sarah och jag är pappersmissbrukare 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »