Paus

Hela helgen har jag vänt och vridigt på hur jag ska formulera detta inlägg. För en del av mig, hjärtat, vill verkligen inte skriva det men nu sitter jag här och låter hjärnan formulera orden istället. Jag tar en paus från bloggen. Eftersom Little Miss Fix It främst är en inrednings- och designblogg väljer jag Läs Mer »

Paus

Hela helgen har jag vänt och vridigt på hur jag ska formulera detta inlägg. För en del av mig, hjärtat, vill verkligen inte skriva det men nu sitter jag här och låter hjärnan formulera orden istället. Jag tar en paus från bloggen. Eftersom Little Miss Fix It främst är en inrednings- och designblogg väljer jag att inte brodera ut texten mer än att säga att det är väldigt tungt och ledsamt i mitt privatliv just nu, ligga och fulgråta under täcket-tungt, och det blir just för privat att blogga om det. Och fel forum. Jag hoppas att ni har överseende och kommer tillbaka när jag orkar göra det. Livet går vidare och jag hoppas att jag snart är med på tåget igen men just nu behöver jag bara att stanna upp och trycka på pausknappen.


Inga kommentarer på "Paus"

 1. [room] by sofie skriver:

  Ta den tid du behöver! Många kramar till dig Sara.
  // Sofie

 2. Tänker på dig & skickar varma styrkekramar! <3
  Ta hand om dig! Kram!!

 3. Lilla jag skriver:

  Pausa så länge du behöver, ta hand om dig!

 4. Skickar massa styrkekramar härifrån Karlstad! <3

 5. Mor Lisen skriver:

  Massa pussar och styrke-kramar till min älskade kämpe-Saris!!!

 6. Lisa skriver:

  Tryck på paus, du. Vi finns kvar här när du väljer att köra på igen. Kram från en trogen läsare.

 7. Johanna dR skriver:

  Skickar så stora kramar att de nästan nästan tar sönder dig! Ta hand om dig vännen!

 8. Frida skriver:

  Räkan svär och kollar upp mot himlen. Om det finns en såndärn gubbe på ett moln så borde han göra sitt jobb nu. Right? Nästa helg ska bli en bra en. Kramar i massor

 9. Caroline skriver:

  Oh no, inte kul å höra! Men that's life, upp och ner vare sig vi vill det eller ej…

  Hoppas allt blir bättre snart så du kan fortsätta inspirera via din blogg!

  Kram!

 10. sara skriver:

  fulgråt allt du kan. det behöver man. att gråta ränsar och läker. skickar dig kramar av styrka och värme.

 11. Johanna skriver:

  Vad tråkigt att höra Sara! Ibland behöver man ta en paus. Men du… efter regn kommer alltid solsken! Kram!

 12. carina skriver:

  Du o din hälsa är ändå det som är viktigast för dig nu så sätt dig i främsta rummet. Jag vet hur det är grät mig igenom förra hösten men kom på benen igen tack vare god coaching från både jobbet o företagsvård. Ta hjälp, lyssna på din kropp o efter gråt kommer insikt o klarhet. Det finns hjälp att få påjobbet, ta den. Privatliv o jobb hänger nära ihop faller det ena, drabbas det andra.
  Ta det lugnt o gråt ut o framför allt prata ut.
  C

 13. Anna-Karin skriver:

  Fina Sara! Många kramar från mig ända från Göteborg. Hoppas ändå du orkar/kan komma till Stockholm på träffen.

 14. Sandra skriver:

  Stor kram till dig!! Hoppas att du mår bättre snart! Sätt dig själv förs och känn efter vad som verkligen är viktigt för DIG!! KRAM

 15. Helena skriver:

  Klokt. Du är stark som lyssnar till dig själv. Ta hand om dig, fulgråt och gör allt du behöver. Vi finns här och väntar och längtar tills du orkar och vill komma tillbaka igen. Kram!

 16. Styrkekramar! Ta hand om dig. Ses igen när du är redo 🙂

 17. Emelie skriver:

  Jag skickar alla världens kramar till dig Sara! Jag är en av många som finns kvar här när du känner dig redo igen! Kram kram kram

 18. pernilla skriver:

  Jag skickar ett gäng styrkekramar till dig! Vad det än är hoppas jag inte att det är alltför allvarligt. KRAM!

 19. Eva skriver:

  Ta hand om dig.

 20. ulrika skriver:

  Hoppas allt blir bra. Du har en så fin o inspirerande blogg så vi läsare väntar gärna. Ta hand om dig.

 21. It's a house skriver:

  Tänker på dig Sara! Vi finns här när du kommer tillbaka!

 22. Stämningsfullt skriver:

  Ta den tid som behövs! Vi finns kvar.

 23. Kära lilla du,
  Du vet att du inte är ensam och kan man fulgråta är man en bra bit på väg. Hoppas du fortsätter skriva – du är himla bra på det och det hjälper, fulgråt och skriv dig igenom eländet! KRAM

 24. Geraldine skriver:

  Modig, mänsklig inlägg. Jag vet att det är bättre nu och det glädjer mig. Geri

 25. Lotta B skriver:

  Stora kramar till dig!! Tänker på dig.
  //Din kramkompis Lotta

 26. Johanna.B skriver:

  Ta hand om dig, det är det viktigaste!

  Många kramar till dig!
  /Johanna


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »