Att bryta ihop och komma igen

Först och främst vill jag utrycka ett stort och varmt TACK! till alla er som lämnat en kommentar, sms:at eller på annat sätt erbjudit en axel att gråta mot när verkligheten bakom lmfi-kulisserna varit lite tungrodd, det betyder så oerhört mycket!! Som jag skrev går livet vidare och uttrycket “att bryta ihop och komma igen” Läs Mer »

Att bryta ihop och komma igen

Först och främst vill jag utrycka ett stort och varmt TACK! till alla er som lämnat en kommentar, sms:at eller på annat sätt erbjudit en axel att gråta mot när verkligheten bakom lmfi-kulisserna varit lite tungrodd, det betyder så oerhört mycket!! Som jag skrev går livet vidare och uttrycket “att bryta ihop och komma igen” passar bra på mig, särskilt i kombination med ju förr desto bättre. Med nya tag, ny energi och lite jävlar-anamma är jag redo för nästa rond i livets boxningsmatch. I fredags satte jag mig på tåget för att tillbringa helgen tillsammans med Frida (trendenser) i Göteborg. Hur lätt tror ni det är stänga av sin bloggradar i sällskap med inredningssveriges okrönta bloggdrottning? Not so much. Så efter ett par dagar med spännande möten på bokmässan, god mat, bloggskvaller, nya butiksbekantskaper och massa skratt sitter jag nu på tåget hem mot Kalmar mer bloggsugen än någonsin. Dessutom med halva resväskan full av chick-lit i form av boostande läsning om – ja just det – bloggbrudar. Jag säger som påsen från Pocket Shop – Äntligen! Tips- och pepptack till finaste Frida!

Jesper kommer och hämtar mig på stationen och det blir till att använda kvällen åt att byta ut handbagaget mot den stora resväskan eftersom jag fr. o m i morgon och de kommande två veckorna är på resande fot i Sverige för IComs Home Furnishing Programme. Den tredje omgången av IKEAs internationella internutbildning som sträcker sig från hösten 2011 till sommaren 2012 och som jag är en av elva lyckligt utvalda till. Tid är hårdvaluta just nu och jag försöker använda den så effektivt som möjligt, jag hoppas verkligen att det blir en skvätt över till bloggen också…


Foto: Sara Zetterström, little miss fix it


Inga kommentarer på "Att bryta ihop och komma igen"

 1. Hanna skriver:

  Härligt att du är på gång igen Sara! Du är så stark! En riktigt kämpe! Saknar din energi och ditt positiva jag på jobbet! Kramar

 2. Mor Lisen skriver:

  Vad glad jag blir!!! Och stolt oxå, kämpe-Sara..:)

  Pussar o kramar <3

 3. Stämningsfullt skriver:

  Härligt! Vet ju inte vad som har hänt men är glad att du mår lite bättre igen 🙂
  Kram!

 4. Geraldine skriver:

  Hej Sara, håller med jag saknar din leende och positivitet. Roligt med den utbildningen du skriver om. Kram och tar väl hand om dig.

 5. emelie skriver:

  Välkommen tillbaka!
  Göteborg är en lisa för själen 😉
  Rolig utbildning, lycka till.

 6. Härligt att du är laddad med ny energi nu! Det ser jag framemot 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »