Blog benefits

Något som jag faktiskt aldrig tog med i beräkningen över fördelarna med att starta en blogg, när det begav sig 2006, var att jag skulle träffa en massa “likasinnade” och att flera av dem skulle komma att bli mina vänner, i verkliga livet så att säga. Det fick jag (bild)bevis på igår när trion Henrick, Läs Mer »

Blog benefits

Något som jag faktiskt aldrig tog med i beräkningen över fördelarna med att starta en blogg, när det begav sig 2006, var att jag skulle träffa en massa “likasinnade” och att flera av dem skulle komma att bli mina vänner, i verkliga livet så att säga. Det fick jag (bild)bevis på igår när trion Henrick, jag och Frida hade en underbart härlig och rolig dag tillsammans. Mycket skratt (och nästan lika mycket vin) och häng på några av Göteborgs trevligare ställen gav mig en enorm energiboost inför kommande utmaningar jobbmässigt. Nu snackar vi blog benefits.


Foto: Eva Runvald och Sara Zetterström, littlemissfixit


Inga kommentarer på "Blog benefits"

 1. Ser helt underbart ut! Påfyllning av energi-depåer och feelgood-nivåer kan man aldrig få för mycket av. Härligt att höra om din helg. Kramen på dig!!!

 2. Låter som att ni hade en kanonkul dag! Härligt!!
  KRAM!

 3. Frida skriver:

  Tack själv. Bästa lördagen på länge!

 4. Tack själv underbara du, det var fantastiskt roligt att vara i er sällskap, som vanligt! Säger som dig, energiboost! / H


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »