Ju mer vi är tillsammans

Utredare vore en mer korrekt titel snarare än inredare just nu. Efter dag fyra i utbildningen känner jag mig som ett utskitet plommon. Ett otroligt tacksamt dito dock! Tacksam och hedrad att få dela så mycket med mina kollegor då dagen har ägnats åt att varje deltagare under ca en timme har beskrivit sin life Läs Mer »

Ju mer vi är tillsammans

Utredare vore en mer korrekt titel snarare än inredare just nu. Efter dag fyra i utbildningen känner jag mig som ett utskitet plommon. Ett otroligt tacksamt dito dock! Tacksam och hedrad att få dela så mycket med mina kollegor då dagen har ägnats åt att varje deltagare under ca en timme har beskrivit sin life line, alltså levnadsberättelse. De händelser som gjort oss till dem vi är idag både i arbetslivet och privat. Behöver jag säga att kleenex-lådan gick varm? Jag ser ut som en liten asiat med mina svullna ögon, så många gripande livsöden som jag tagit del av. Nämde jag att jag var tacksam..? För att lätta upp stämningen lite visar jag här några av väggdekorationerna från konferensbyggnaden där vi tillbringat dagen mitt emot varuhuset i Älmhult. Så vackert att man blir… just det, tårögd. Imorgon bitti drar vi till Stockholm för lite hederlig inspiration. Bara, tack och lov. Häng med vettja!


Foto: Sara Zetterström, little miss fix it


Inga kommentarer på "Ju mer vi är tillsammans"

 1. Frida skriver:

  Måste säga att jag gillar att få följa med dig på jobbet! De här inläggen är toppen. Heja heja!

 2. c skriver:

  Ja de där övningarna tar på krafterna. Plommonet är klockren beskrvning. Been there, done that men så bra att reflektera om varför man är som man är. Mycket präglar ens liv utan att man tror det. Många år sen jag dök i min lifeline men nu tänker man på den då å då och får sina aha…minns
  även andras.
  TILLSAMMANS har verkligen blivit fint. Duktiga inredare har gjort ett bra jobb där. Inspirerande miljö.

 3. Ylva skriver:

  fin miljö! Jag gillar de där bänkarna, har sett dem målade i annan färg i ngn annons. Tror de kan bli en framtida klassiker.

 4. Caroline skriver:

  Det är så kul att du också jobbar hos Ike tycker jag! Vad är det nu ni hittat på, UGL eller? Verkar väldans utvecklande, men jag vet inte om jag hade fixat att gå den, är nog lite för labil för sånt… :o)


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »