Låt stå!

Frukosten får vänta för nu ska andra lagret av skoltavlefärgen upp här hemma. Burken har stått på målarhyllan och tittat anklagande på mig ända sedan vi påbörjade ommålningen av den övre hallen i somras och igår åkte första lagret äntligen upp medan jag sprang mellan låtarna i Så mycket bättre med penseln i högsta hugg. Läs Mer »

Låt stå!

Frukosten får vänta för nu ska andra lagret av skoltavlefärgen upp här hemma. Burken har stått på målarhyllan och tittat anklagande på mig ända sedan vi påbörjade ommålningen av den övre hallen i somras och igår åkte första lagret äntligen upp medan jag sprang mellan låtarna i Så mycket bättre med penseln i högsta hugg. Ja just ja, det var det som jag så lättsamt kallade “lite småfix” i tidigare inlägg men mer om det senare för jag kan knappt vänta tills det torkat och kommer ett steg närmare ett rum i fullfunktion.


Foto: Sara Zetterström, little miss fix it


Inga kommentarer på "Låt stå!"

 1. Mia skriver:

  Det är lite komiskt, för jag vet hur trendigt det är med skoltavelfärgsväggar, men jag har precis blivit klar med att måla över en. Tips: måla inte en vägg med svart skoltavelfärg om väggen är i ett rum vars enda fönster vetter åt nordöst och det dessutom är glasfiberväv på väggen. Tro mig, det är inte snyggt. Men jag hoppas att din vägg blir fin Sara!

 2. Sara skriver:

  Mia: Förutom att färgen var rackarns svårhanterlig så blev väggen riktigt bra (spacklade över vävtapeten i somras). Dessutom är närmaste fönster åt sydväst 😉


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

färg & tapeter

 • Sluta gissa kulören

  Det här är inte ett tips för alla, det fattar jag mer än väl eftersom denna lilla gadget kostar nästan 3000 spänn, och sååå intresserad av färger är man kanske inte. MEN, om du jobbar med kulörer på daglig basis så är det här här lilla hjälpmedlet vi har på kontoret mitt tip of the Läs Mer »

 • Tapetkärlek från Sandberg

  Det damp ner en inbjudan i brevlådan till lanseringen av Flora Sandbergica, den senaste kollektionen tapeter från Sandberg. Jag fick dessvärre tacka nej eftersom jag har haft fullt upp med att välja Årets monter på UF-mässan i länet hela dagen (hur kul som helst) och spanade istället in pressmaterialet nu på kvällskvisten. Oh my så Läs Mer »

 • Sandbergs Trend Report AW 2015

  Precis innan höstterminen drog igång hade jag lyckan att göra ett studiebesök på Sandbergs tapetfabrik i Ulricehamn. Det var där jag fick en sneak peek på den då ännu inte lanserade serien Skog och det var också där och då jag fick tjuvkika på “deras lilla gröna”- trendrapporten höst/vinter 2015 in the making. Nu finns Läs Mer »

 • Colour of the year 2016

  Orcher Gold – eller guldockra på ren svenska är utsedd av Nordsjö till årets färg 2016 och välfirad under hashtag #coty16. Tillsammans med ett tjugotal andra inredningsbloggare från Sverige och Norge blev jag inbjuden till färgfest i Nääs fabriker utanför Göteborg, otroligt vackra lokaler i de gamla tegelbyggnaderna som tidigar var spinneri och där man Läs Mer »