Helg på allvar

Det har blivit lite glest mellan inläggen de senaste dagarna eftersom vi är i en intensiv planeringsperiod på jobbet. Jag märker mer och mer vikten av helgen som återhämtningsoas så nu snörar jag på mig vandringskängorna för en tur på det öländska Alvaret. Solen har precis tagit sig upp över Kalmarsund och jag återkommer när Läs Mer »

Helg på allvar

Det har blivit lite glest mellan inläggen de senaste dagarna eftersom vi är i en intensiv planeringsperiod på jobbet. Jag märker mer och mer vikten av helgen som återhämtningsoas så nu snörar jag på mig vandringskängorna för en tur på det öländska Alvaret. Solen har precis tagit sig upp över Kalmarsund och jag återkommer när jag är lagom full av vindkraft och solenergi.

Jag vet att jag vet att jag varit usel på att besvara mejl och kommentarer den senaste tiden och alla roliga och fina frågor ska få svar senast imorgon! Amen.


Foto: Kalmarbaserade fotografen Jonas Lindström gjorde tillsammans med FUWL reklamkampanjen Botanic Collection för BOLON, plåtad på Alvaret.


Inga kommentarer på "Helg på allvar"

 1. alexandra skriver:

  Fin blogg! Följa varandra på bloglovin? 🙂

 2. Window Curtains skriver:

  Hello
  Nice Blog with Excellent information, Nothing against the article. In awe of that answer! Really cool!

 3. Leather sofa skriver:

  Good day,
  Helg på allvar
  I can really use your post as my reference! I am really thankful to randomly find your article.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »