Stef Bakker

På fredag flyger jag ner till Amsterdam och i nästa vecka kommer jag hälsa på hemma hos arkitekten och designern Stef Bakker. I can’t wait som man säger på ren svenska… Fick ett mejl med hans portfolio eftersom hemsidan är lite eftersatt och här kommer lite tittgodis. Jag dööör. Ni vet väl hur mycket jag Läs Mer »

Stef Bakker

På fredag flyger jag ner till Amsterdam och i nästa vecka kommer jag hälsa på hemma hos arkitekten och designern Stef Bakker. I can’t wait som man säger på ren svenska… Fick ett mejl med hans portfolio eftersom hemsidan är lite eftersatt och här kommer lite tittgodis. Jag dööör. Ni vet väl hur mycket jag tycker om den där lite smutsiga holländska stilen vid det här laget. Kanske har ni redan sett några av hans alster hos Lotta, hon har nämligen varit inne och norpat dem från min kollega Marte, men här kommer några av mina favoriter:Foto: bilder från Stef Bakkers portfolio


Inga kommentarer på "Stef Bakker"

 1. pernilla skriver:

  Men va sjutton! Nu läste jag ditt inlägg längre ner. Var det du som satt i soffan nere i receptionen i måndags morse? Jag sneglade i förbifarten när jag skyndade mig upp för trappan men var inte säker på att det var du. Sorry om så var fallet. Nästa gång kommer jag fram och hälsar. Som så många tidigare har sagt så verkar ditt jobb så fantastiskt roligt. Jag sitter på andra våningen i rummet bredvid designeravdelningen. Kul att hänga med i vad som händer där och på tredje 🙂

  Kram!

 2. EMJA skriver:

  Vilken rolig och inspirerande blogg du har !
  Finns ju jättemycket kul att läsa om 😀

 3. Berså skriver:

  Ser fantastiskt ut !!!

 4. Cecilia skriver:

  Hej!
  Jag fullkomligen älskar skrivbordet på näst sista bilden och bara måste ha det!! 🙂
  Har du ngn aning om var det kommer ifrån?

  Tack på förhand och god jul!
  Cecilia


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »