Inspirationsutbränd på kontinenten

Om det finns något som heter inspirationsutbränd så tror jag att jag lider av det just nu. Jag är åtminstone lite svedd i kanten efter de senaste 24 timmarna intrycksöverskott. Det gångna dygnet har jag nämligen tillbringat tillsammans med mina två nya mentorer (mer om dem senare!) och fem kurskamrater i Home Furnishing Program och Läs Mer »

Inspirationsutbränd på kontinenten

Om det finns något som heter inspirationsutbränd så tror jag att jag lider av det just nu. Jag är åtminstone lite svedd i kanten efter de senaste 24 timmarna intrycksöverskott. Det gångna dygnet har jag nämligen tillbringat tillsammans med mina två nya mentorer (mer om dem senare!) och fem kurskamrater i Home Furnishing Program och med fokus på medvetet leverne, återbruk och alternativa livsval har vi bl. a hunnit med återvinningsdesign i Växjö, en ekoby, två kloster på Österlen och en arkitektritad skokartong för att nu parkerat i Köpenhamn. Efter att ha suttit bakom ratten sedan klockan åtta i morse är det inte utan att hotellsängen på Vesterbrogade lockar väldigt mycket. Nåväl if you snooze you loose som Sofie Fahrman säger så det är väl bara att skölja John Blund ur ögonen och svida om för en afton i Meatpacking District


Foto: Sara Zetterström, little miss fix it


Inga kommentarer på "Inspirationsutbränd på kontinenten"

 1. Vilken himla fin blogg du har! Fylld med inspiration och fina ting. Här stannar jag en stund till 🙂 /L


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »