Att ha en mentor eller två

Som jag skrev igår har det varit ett par intensiva dagar och idag lär det inte se annorlunda ut. Jag älskar’t! En otroligt värdefull del i den här specialistutbildningen jag går är att tillbringa tid med två mentorer. Hur bra är inte det? Två personer inom min yrkesgrupp som har större erfarenhet både av jobb, Läs Mer »

Att ha en mentor eller två

Som jag skrev igår har det varit ett par intensiva dagar och idag lär det inte se annorlunda ut. Jag älskar’t! En otroligt värdefull del i den här specialistutbildningen jag går är att tillbringa tid med två mentorer. Hur bra är inte det? Två personer inom min yrkesgrupp som har större erfarenhet både av jobb, människor och livet och dess fallgropar i allmänhet. Min giv går inte av för hackor eftersom mina mentorer båda jobbar som frilans och heter Kerstin & Nanna. Kerstin är något av en doldis, bara några år äldre än jag, som rest runt i världen och jobbat för bl. a IKEA lå-å-ångt innan jag ens började formulerar tankar om att arbeta med heminredning. Hon har ett engagemang utöver det vanliga och intressanta infallsvinklar. Nanna är välkänd i heminredningskretsar och har en synnerlig känsla för styling. Den här boken och den här plåtningen är bara två uttryck av hennes magics.


Foto: Nannas hem plåtat av Marcus Lawett


Inga kommentarer på "Att ha en mentor eller två"

 1. Konstiga Lilian skriver:

  Jag gillart! Din utbildning verkar för övrigt hur kul som helst! 🙂

  Tack själv för din kommentar! Det där med Pippi-anda var en väldigt fin komplimang! Tack snälla! 😀 Kram!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »