Livstecken från Holland

Det var inte meningen att bjuda på bloggtorka så här under utbildningsveckorna, men p g a några fullspäckade dagar i Amsterdam och ett allt annat än modernt hotell (ursäkta, dags för wi-fi kanske?) har uppdateringarna låtit vänta på sig. Jag har dessutom gått och blivit tokförkyld och med Kleenex som rumskompis och lite panodilhög är Läs Mer »

Livstecken från Holland

Det var inte meningen att bjuda på bloggtorka så här under utbildningsveckorna, men p g a några fullspäckade dagar i Amsterdam och ett allt annat än modernt hotell (ursäkta, dags för wi-fi kanske?) har uppdateringarna låtit vänta på sig. Jag har dessutom gått och blivit tokförkyld och med Kleenex som rumskompis och lite panodilhög är jag nu incheckad på Westcord Hotel i Delft, ett stenkast från IKEA Concept Center och varuhus. Hela hotellet är inrett med ikeamöbler och jag kan åtminstone namnge ett tiotal på rummet. Hej arbetsskada! Här i Delft väntar intressanta dagar på Inter IKEA Systems som äger ikeakonceptet och vi ska prata framtida bostadstrender, Systems i allmänhet och IKEA i synnerhet. Jag ser väldigt mycket fram emot denna vecka som avslutas med ytterligare ett par dagar i Amsterdam. I skrivandets stund förenar jag nytta med nöje genom att kurera mig med vila samtidigt som jag försöker göra de senaste dagarna bloggrättvisa, here go:


Foto: Sara Zetterström, little miss fix it


Inga kommentarer på "Livstecken från Holland"

 1. Carina skriver:

  Vilken superintressant vecka du har framför dig. Skulle oxå vilja åka till Delft..verkar spännande där.
  Krya på dig.
  Såg oxå innan jag läste texten under bilden, att det var väldans vad det såg ut att vara mycket IKEA produkter på det där rummet!

 2. mysigt foto!

  //Anna
  webshop http://www.avanna.se
  snygga tshirts linnen magtröjor tygkassar m m


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »