2012 bjuder Pantone upp till Tangerine Tango

Årets färg har en varm rödorange ton och visst blir man glad av färgklickar likt dessa? Foto: Quarryhilldesign, Life is what happend, Ordning&Reda, modifierat färgprov från gallinghouse, essie, pantonlamps, le creuset, Mia Linnman/Solid Frog och the green gal.

2012 bjuder Pantone upp till Tangerine Tango

Årets färg har en varm rödorange ton och visst blir man glad av färgklickar likt dessa?


Foto: Quarryhilldesign, Life is what happend, Ordning&Reda, modifierat färgprov från gallinghouse, essie, pantonlamps, le creuset, Mia Linnman/Solid Frog och the green gal.


Inga kommentarer på "2012 bjuder Pantone upp till Tangerine Tango"

 1. Håller med dig om att man blir glad! 😀 Själv skulle jag vilja ha en fet orange väska! ^^

 2. K A J J A skriver:

  mycket orange't 🙂

 3. Patricia Ståhl skriver:

  Åh vilken kul idé med fiskarna! 😀

 4. - skriver:

  djurplågeri för fiskarna.
  7 fiskar i en LITEN burk.

 5. Toppenfint Orange "Tangerine tango" inlägg!
  Detaljer i glada färger behövs!!!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

färg & tapeter

 • Sluta gissa kulören

  Det här är inte ett tips för alla, det fattar jag mer än väl eftersom denna lilla gadget kostar nästan 3000 spänn, och sååå intresserad av färger är man kanske inte. MEN, om du jobbar med kulörer på daglig basis så är det här här lilla hjälpmedlet vi har på kontoret mitt tip of the Läs Mer »

 • Tapetkärlek från Sandberg

  Det damp ner en inbjudan i brevlådan till lanseringen av Flora Sandbergica, den senaste kollektionen tapeter från Sandberg. Jag fick dessvärre tacka nej eftersom jag har haft fullt upp med att välja Årets monter på UF-mässan i länet hela dagen (hur kul som helst) och spanade istället in pressmaterialet nu på kvällskvisten. Oh my så Läs Mer »

 • Sandbergs Trend Report AW 2015

  Precis innan höstterminen drog igång hade jag lyckan att göra ett studiebesök på Sandbergs tapetfabrik i Ulricehamn. Det var där jag fick en sneak peek på den då ännu inte lanserade serien Skog och det var också där och då jag fick tjuvkika på “deras lilla gröna”- trendrapporten höst/vinter 2015 in the making. Nu finns Läs Mer »

 • Colour of the year 2016

  Orcher Gold – eller guldockra på ren svenska är utsedd av Nordsjö till årets färg 2016 och välfirad under hashtag #coty16. Tillsammans med ett tjugotal andra inredningsbloggare från Sverige och Norge blev jag inbjuden till färgfest i Nääs fabriker utanför Göteborg, otroligt vackra lokaler i de gamla tegelbyggnaderna som tidigar var spinneri och där man Läs Mer »