Amsterdam

Sista natten i Amsterdam för den här gången. Det blir aldrig så realuppdaterat här på bloggen som jag önskar under dessa utbildningsmoduler men med en lång hemresa imorgon hoppas jag kunna skramla ihop en överblick och dela med mig av de senaste veckornas farande. Jag kan inte med ord beskriva hur kul det har varit Läs Mer »

Amsterdam

Sista natten i Amsterdam för den här gången. Det blir aldrig så realuppdaterat här på bloggen som jag önskar under dessa utbildningsmoduler men med en lång hemresa imorgon hoppas jag kunna skramla ihop en överblick och dela med mig av de senaste veckornas farande. Jag kan inte med ord beskriva hur kul det har varit och är under dessa veckor. Vi deltagare nöter verkligen på varandra, umgås 24/7 på gott och ont. Där emellan hinner jag också träffa så många nya spännade människor, vissa gör djupa avtryck och kommer finnas med mig restan av livet, testa nya smaker, upptäcka nya livsval och få ovärderliga insikter i både yrkesroll och som människa. Sista natten för den här gången skrev jag, för jag kommer definitivt tillbaka. Amsterdam är så mycket storstad och småstad i ett, löjligt nära Sverige men med ett kontinentalt mind set. Så lika men ändå så olika.


Foto: Sara Zetterström, little miss fix it


Inga kommentarer på "Amsterdam"

 1. beautiful image of amsterdam! love that city x


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Resor & Boende

 • Föreläsning med Gudy Herder

  En väldigt generös förmån vi har på jobbet är att vi får en betald personlig inspirationsresa per år. Min resa valde jag som ni kanske förstår till Interior- & Boligmessen i Bergen och föreläsningen med Gudy Herder. Så igår morse var jag på plats för att lyssna på Gudy, om taktila moodboards, hur man utformar Läs Mer »

 • Ett snabbt hej från Bergen!

  Länge sedan jag uppdaterade bloggen, jag är ledsen för det. Typiskt nog så har jag inte fler timmar än att de räcker till jobb, familj och renovering om veckodagarna just nu. Kanske just därför har en inspirationsresa till Bergen känts extra efterlängtad. Redan i maj bestämde Hildur och jag in oss för att göra en Läs Mer »

 • Jesper Waldersten på Vida Museum & Konsthall

  Inte utan att jag skäms lite över att säga hur lite jag upplever Öland. Trots den omedelbara geografiska närheten. Men det har bara blivit så, Gotland är ju liksom ön i mitt hjärta. Precis som om man bara kan ha plats för en ö, men jo lite så har det blivit tyvärr. Igår var jag Läs Mer »

 • Lördagkväll på västkusten

  Vi packade i lugn och ro och gjorde oss ingen brådska på resan kust till kust igår, lunchade redan i Nybro och tog en lång fikapaus i Borås. Sen programmerade vi GPS:en fel och fick åka några vägfärjor extra och kom fram ganska sent. Men vad gör väl det när man kommer fram till det Läs Mer »