Att skapa lite julkänsla

Med två veckor på resande fot precis innan jul har inte bidragit till känslan av att dopparedagens snart är här precis, särskilt inte med tanke på vädret och den totala snöbristen i Amsterdam och stora delar av Sverige. Däremot får jag verkligen den mysiga Dickens/Bullerby-juliga känslan av årets julkalender Tjuvarnas jul, fast jag befinner mig Läs Mer »

Att skapa lite julkänsla

Med två veckor på resande fot precis innan jul har inte bidragit till känslan av att dopparedagens snart är här precis, särskilt inte med tanke på vädret och den totala snöbristen i Amsterdam och stora delar av Sverige. Däremot får jag verkligen den mysiga Dickens/Bullerby-juliga känslan av årets julkalender Tjuvarnas jul, fast jag befinner mig i ett hotellrum med en grön rymdfärja till toalett och guldiga lampor. Alla avsnitt finns på SVTplay.


Foto: Sara Zetterström, little miss fix it


3 kommentarer på "Att skapa lite julkänsla"

 1. Camilla skriver:

  Haha, gud vad roligt att läsa detta inlägg, för jag bor i Australien och kollar på Tomtarnas Jul för att få en gntta julkänsla här bland alla palmer och i 30 graders värme. Och för två minuter sedan pausade jag ett av avsnitten för att läsa din blogg, och så ser jag detta inlägg haha 🙂

  Vi svenskar och vår julkalender alltså 😉

 2. rebecka. skriver:

  Hej! Jag uppskattar verkligen din blogg!
  Skulle du kunna göra ett inlägg om inspiration om paketinslagning så här innan jul? Jag skulle behöva lite hjälp och idéer 🙂
  Tack på förhand, kram Rebecka.

 3. Anna Antell skriver:

  God Jul bästa Sara och visst är årets julkalender mysig! Vi har suttit klistrade framför alla avsnitt med småkillarnas påtagliga skräckblandade förtjusning emellanåt.

  Appropå ditt IK-inlägg på FB ikväll har vi haft uppesittarkväll hos min gudis m familj och imorgon kommer gudis kusiner m föräldrar där pappan är MO, strax under IK…. Julklurigt va!? 🙂

  Stora julkramar till dig och Jesper!
  Anna m familj


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Resor & Boende

 • Föreläsning med Gudy Herder

  En väldigt generös förmån vi har på jobbet är att vi får en betald personlig inspirationsresa per år. Min resa valde jag som ni kanske förstår till Interior- & Boligmessen i Bergen och föreläsningen med Gudy Herder. Så igår morse var jag på plats för att lyssna på Gudy, om taktila moodboards, hur man utformar Läs Mer »

 • Ett snabbt hej från Bergen!

  Länge sedan jag uppdaterade bloggen, jag är ledsen för det. Typiskt nog så har jag inte fler timmar än att de räcker till jobb, familj och renovering om veckodagarna just nu. Kanske just därför har en inspirationsresa till Bergen känts extra efterlängtad. Redan i maj bestämde Hildur och jag in oss för att göra en Läs Mer »

 • Jesper Waldersten på Vida Museum & Konsthall

  Inte utan att jag skäms lite över att säga hur lite jag upplever Öland. Trots den omedelbara geografiska närheten. Men det har bara blivit så, Gotland är ju liksom ön i mitt hjärta. Precis som om man bara kan ha plats för en ö, men jo lite så har det blivit tyvärr. Igår var jag Läs Mer »

 • Lördagkväll på västkusten

  Vi packade i lugn och ro och gjorde oss ingen brådska på resan kust till kust igår, lunchade redan i Nybro och tog en lång fikapaus i Borås. Sen programmerade vi GPS:en fel och fick åka några vägfärjor extra och kom fram ganska sent. Men vad gör väl det när man kommer fram till det Läs Mer »