Nya hyss av Emil

Ännu ett par blogglösa dagar har passerat tyvärr, jobbet tar all energi just nu, men jag är naiv nog att tro att det kommer en förändring ha-ha. Igår drog stormen Emil in över Sverige. Hur många stormar kan man ha under en säsong? I brist på snö får vi hålla till godo med vind här Läs Mer »

Nya hyss av Emil

Ännu ett par blogglösa dagar har passerat tyvärr, jobbet tar all energi just nu, men jag är naiv nog att tro att det kommer en förändring ha-ha. Igår drog stormen Emil in över Sverige. Hur många stormar kan man ha under en säsong? I brist på snö får vi hålla till godo med vind här i söder… Hur som helst är alla tåg från Kalmar inställda och jag har suttit uppkopplad här hemma med teamet både mejlledes och via telefon, hur bra som helst. Deadlines närmar sig med STORMsteg (ragadish!) och skisser på nya layouter ska levereras imorgon så då är det toppen med ett ljusbord på hemmaplan. Jesper tycker att det tar alldeles för stor plats men jag gillar verkligen mitt höga extra arbetsbord mitt i rummet, skivan VIKA BLECKET på bockarna VIKA ARTUR. Klämlampan är ett loppisfynd med perfekt patina. Appropå patina så bjuder jag på ett porträtt dagen till ära men det blev svart/vitt eftersom det är mer förlåtande mot ett januaritrött ansikte i datorns sken. Nu är lunchrasten slut här hemma och jag måste jobba vidare, hoppas att Emil inte ställt till värre hyss…Foto: Sara och Jesper Zetterström


Inga kommentarer på "Nya hyss av Emil"

 1. Halloj! Den där ritplattan måste vi diskutera nån dag. 🙂 Har en likadan här hemma, men har några funderingar som du förhoppningsvis kan hjälpa mig med. Stor kram! Förresten. Tänk… nu är det snart ett år sedan vi klättrade på höga höjder och satte fiskar i taket. 😉 En härlig helg!

 2. Hildur: Anytajm daling, även om jag inte utnyttjar Bamboons fulla kapacitet. Otroligt vad fort det går, och inte har jag snyggmålat trappen än… Det var en fantastisk helg!! Kramkramkraaam


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »