Välkommen till Sveriges just nu sämst uppdaterade inredningsblogg!

Här blir det inte många inspirerande hemma-hos-bilder, DIY, nylanserad design eller övriga LMFI-projekt publicerade. Och det är ju dessutom precis lika tråkigt att ursäkta sig hela tiden som att gång på gång läsa ett inlägg från en skuldtyngd bloggare så det blir inget av den varan. Jag säger bara; var tålmodig, kolla arkivet, läs ikapp Läs Mer »

Välkommen till Sveriges just nu sämst uppdaterade inredningsblogg!

Här blir det inte många inspirerande hemma-hos-bilder, DIY, nylanserad design eller övriga LMFI-projekt publicerade. Och det är ju dessutom precis lika tråkigt att ursäkta sig hela tiden som att gång på gång läsa ett inlägg från en skuldtyngd bloggare så det blir inget av den varan. Jag säger bara; var tålmodig, kolla arkivet, läs ikapp någon annan grym ny blogg eller testa att gjuta något i betong – allt är ganska tidsödande faktiskt och under tiden så ska jag samla ihop lite energi, tid och lust att bli din bästa fixarfröken igen. Och är det jobbigt att uppdatera webbläsaren var och varannan dag (ifall – ifall jag levererar ett inlägg) så kan ni alltid följa mig på Bloglovin’ – gratis och supersmidigt och det bästa är att du aldrig missar en uppdatering – när den väl kommer.


Foto: Sara Zetterström, little miss fix it


Inga kommentarer på "Välkommen till Sveriges just nu sämst uppdaterade inredningsblogg!"

 1. Jessica skriver:

  Följer dig redan på Bloglovin och som du säger, då behöver man inte bli besviken på icke-uppdateringar, bara glad och lycklig över uppdateringar när de väl kommer! Längar och väntar (känn ingen press :)! Trevlig helg!

 2. Anna skriver:

  Inspirationen kommer och går. Ibland är ett ordentligt miljöombyte det bästa! Eller kan det räcka med en solig dag och kameran i handen. 🙂 Ska lägga upp bilder på bebben i magens rum sen. Inte för att jag har en inredningsblogg men dock. 🙂

  Kram

 3. Viktoria skriver:

  Vilken vacker och dramatisk bild 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »