När man får tisdagspresenter

Igår när jag kom hem riktigt så där fredagstrött ni vet fast det bara var tisdag (vi är i sluttampen av planeringen av ett stort projekt på jobbet) så överraskade Jesper mig med ett paket. Där i låg denna lilla skönhet; en neck bag från NN07. Det händer att jag blir smått besatt av saker, Läs Mer »

När man får tisdagspresenter

Igår när jag kom hem riktigt så där fredagstrött ni vet fast det bara var tisdag (vi är i sluttampen av planeringen av ett stort projekt på jobbet) så överraskade Jesper mig med ett paket. Där i låg denna lilla skönhet; en neck bag från NN07. Det händer att jag blir smått besatt av saker, som i somras när jag hittade den perfekta telefonväskan men ingen återförsäljare varför det aldrig blev något köp. Detta hade tydligen maken snappat upp och hållit utkik efter en liknande, skitsnygg vintagesliten och praktisk med plats för både telefon och handsfree. Så slumpade det sig så att det blev en underbar tisdagspresent. Happy happy joy joy!


Foto: Sara Zetterström, little miss fix it


Inga kommentarer på "När man får tisdagspresenter"

 1. Maria skriver:

  Så fin! Kollade länken, men fann den ej på webbutiken. Var köpte han den?

 2. Maria: tyvärr fick jag inte din mejladress men hoppas att du kollar här. Han köpte den i butiken Inside i Kalmar, och på nätet har jag hittat den i svart på nelly.com:

  http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/accessoarer/v%C3%A4skor/nn07-437/bag-male-437089-87/

  och en brun på annonser.se:

  http://stockholm-stad.annonsera.se/bag-male-368103.html

  Lycka till!

 3. Snygg! Och vilken härligt tisdagsöverraskning från maken också 🙂

 4. Marte skriver:

  Den var super fin!! Snill mann du har 🙂 God helg til deg gumman.

 5. alexandra skriver:

  Fin blogg! Följa varandra på bloglovin?:)

 6. jessica skriver:

  Åh vad fin den var!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »