Syretoppar och textilfynd

Ok, den där rubriken lät mer tillhörande en träningsbloggerska som just shoppat kläder men vad tusan. Äntligen ser jag ljuset i tunneln, slutet på vägen, paradisön i horisonten… ja ni kanske fattar nu men alltså. Äntligen! Det har varit många intensiva veckor med layout-presentationer, deadlines, feedback och re-do’s på jobbet men idag gick vi in Läs Mer »

Syretoppar och textilfynd

Ok, den där rubriken lät mer tillhörande en träningsbloggerska som just shoppat kläder men vad tusan. Äntligen ser jag ljuset i tunneln, slutet på vägen, paradisön i horisonten… ja ni kanske fattar nu men alltså. Äntligen! Det har varit många intensiva veckor med layout-presentationer, deadlines, feedback och re-do’s på jobbet men idag gick vi in i produktionsfasen och började handpåläggningen i studion, värsta syrgastuben. Fast inte jag då. Eftersom den tredje modulen på min utbildning drar igång på måndag så ägnar jag denna veckan åt att knyta ihop alla säckar så att det är snyggt och prydligt i mina jobbprojekt de två veckor jag är borta och inte ska lägga ett uns tankeverksamhet på vardagsjobbet. Uj vad jag längtar efter nästa utbildningsdel och kanske ännu mer på att komma tillbaka, kasta mig ner i studion och skapa en skithärlig IKEA-katalog för 2013.


För att återkoppla till rubriken så gjorde jag verkligen superfynd idag. Det finns en liten syaffär i Älmhult och på lunchen kvistade jag över till Killebergs Tygbod och rotade fram en ljuvlig stuvbit av ulltyg, 1.5 m som blir perfekt till mitt kuddprojekt som hägrar och dessutom fick jag med mig några fina skinnbitar också. Alltså det kostade pytt och ingenting men schhh låt oss inte prata för högt om det så att de får för sig att höja priserna…

Nu ska jag iväg på ett hemligt event, men går allt bra så kommer det inte vara hemligt så länge till, håll tummar och tår!


Foto: Sara Zetterström, little miss fix it


Inga kommentarer på "Syretoppar och textilfynd"

 1. Mostra Di skriver:

  Och titta vem som låg här först på bloggsidan då! Little Miss Fix it! 😉

 2. cornelia skriver:

  vilken härlig blogg du har 🙂

 3. oh ska bli kul & se det färdiga projektet 😀

 4. Anna skriver:

  Funderat på att använda lite färg?

 5. Klaudia skriver:

  tummen upp för kreativa design!

 6. Härlig blogg! 🙂

  Hoppas att allt är bra (?)

 7. josse skriver:

  Snart är våren här. Kanske ska du utomlands snart? Eller så vill du bara vara snygg i vintersolen och redan nu gardera dig med sommarens snyggaste solglasögon. SVARTA RAY BAY wayfarer, likadana som Kenza har!! Nypris 1299:- säljes för 500:- helt nya med alla tags kvar. Först till kvarn!!!

 8. Härligt när man kan göra såna fynd 😀

 9. Ida skriver:

  Härligt kreativt! 🙂 Kika gärna in på min blogg för att se dagens design. (Jag designar en ny outfit varje dag)

 10. Jonas skriver:

  Själv fattar jag inte varför folk klagar över syslöjden i skolan, jag tycker att det är hur kul som helst att göra egna kläder osv =) fler än jag som tycker så?

 11. emma skriver:

  jag är så ledsen över att jag inte kan sy. Jag kan absolut inte fålla upp en kjol och inte ens sy en knapp så det blir SNYGGT…

 12. Tjusigt, Nyfiken på vad d ska bli!

 13. REBECCA skriver:

  Vilka fina foton du tar! Tjusigt!

 14. IDA skriver:

  Kikar in och önskar dig en trevlig helg! 🙂

 15. Jennifer skriver:

  Trevlig blogg! 🙂 Allt bra?

 16. Emelie (: skriver:

  Önskar dig en trevlig söndag och hoppas att allt är bra med dig! 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »