Lite länkkärlek i väntan på nästa julklapp

Jag pratade med min storasyster och ämnet var logistik kan man säga. Efter gårdagens avresa ser nämligen min vecka ut så här: Malmö-Köpenhamn-Prag-Köpenhamn-Älmhult-Kalmar-Malmö-Kalmar… Ja ni ser ju själva vilken turnéplan. När jag förtydligade att helgen i Malmö handlar om pleasure snarare än business så utbrast hon: -Säg inte att du ska på Emmas bloggevent!?! Jo, Läs Mer »

Lite länkkärlek i väntan på nästa julklapp

Jag pratade med min storasyster och ämnet var logistik kan man säga. Efter gårdagens avresa ser nämligen min vecka ut så här: Malmö-Köpenhamn-Prag-Köpenhamn-Älmhult-Kalmar-Malmö-Kalmar… Ja ni ser ju själva vilken turnéplan. När jag förtydligade att helgen i Malmö handlar om pleasure snarare än business så utbrast hon: -Säg inte att du ska på Emmas bloggevent!?! Jo, huvudet på spiken kära du. Hon replikerade med en mening som innehåll både en och två dössynder kan jag säga.

Så här var det: jag snubblande över bloggen Att vara någons fru i somras, när jag googlade något bebis/graviditet-aktigt och har sedan dess varit fast. Jag brukar lovorda denna sköna blogg (jag inbillar mig även att syrran började följa den efter ett tips från mig, precis som med UnderbaraClara för ett par år sen men det låter vi vara osagt) och hade den som en joker i leken när Frida och jag senare bytte bloggtips, något vi gör regelbundet – Jag har en rolig sa jag, den handlar inte om inredning men jag har fastnat i den och blir väldigt inspirerad av att hon skriver så bra och roligt. I utbyte fick jag Riazzoli. High five! Änd de rest is history som ni som följer Trendenser vet. Nåväl, när så tomten kom i julas så hade han en klapp signerad Fru Ramstedt och det var inget mindre än en co-biljett till Att vara någons fru-eventet i Malmö. Ja, vad säger man? Kanske att blogga är en av de saker som lett mig till de mest oväntade upplevelser och värdefulla människor i livet. Så sprid lite länkkärlek go’ vänner, man vet aldrig vart det tar en.


Friskt vågat kollage med skärmdumpar av dessa fantastiska kvinnors blogg-headers


Inga kommentarer på "Lite länkkärlek i väntan på nästa julklapp"

 1. Men åh… underbaraste du!!! Blev alldeles varm i hjärtat. Du må tro att jag är otroligt glad att du ringde mig den där gången för att rådfråga om tapeter. Sedan dess har vi delat både roligheter och tråkigheter och jag ser fram emot att få dela ännu mera härligheter med dig i framtiden, bästaste Sara! Stoor kram!

 2. Fröken Orange skriver:

  Så himla fina bloggar, tycker att du påminner om min favorit Underbara Clara.

 3. Frida skriver:

  Underbar story. Ser fram emot helgen MASSOR!

  Kramen på damen

 4. Maria skriver:

  ah men fina du!! Kärlek!!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »