I en annan del av Prag

Det har varit ett par fullspäckade dagar här i Prag, men idag fick jag lite välbehövlig sovmorgon och har precis haft en lång dejt emd frukostbuffén. Tillsammans med tre kollegor är jag i Tjeckien för s k hembesök. Man hälsar på hushålll med olika boendesituationer, inkomst, sysselsättning och civilstatus för att scanna marknaden och pinpointa Läs Mer »

I en annan del av Prag

Det har varit ett par fullspäckade dagar här i Prag, men idag fick jag lite välbehövlig sovmorgon och har precis haft en lång dejt emd frukostbuffén. Tillsammans med tre kollegor är jag i Tjeckien för s k hembesök. Man hälsar på hushålll med olika boendesituationer, inkomst, sysselsättning och civilstatus för att scanna marknaden och pinpointa landsspecifika behov, traditioner eller vanor. Det är väldigt roligt och berikande för mitt jobb som inredare att ta del av andras vardag och igår träffade vi ett par som förvarade spirituosan i ett hörn på toaletten av den enkla anledningen att det alltid var svalt där. Bara en sån sak. Idag ska de två sista besöken bockas av och förhoppningsvis hinner jag uppleva något kulturellt eller annat välgörande innan hemfärd i morgon.


Foto: iphone-bilderna är mina egna


Inga kommentarer på "I en annan del av Prag"

 1. Berså skriver:

  Åh va roligt med hembesök !!

 2. sara skriver:

  hej jag har nyligen skapat en ny blogg så det vore roligt om du kollade in den och sa din åsikt. 🙂

 3. Väldigt bra bilder för att vara med iphonen… Det ser gott ut det där 😉

 4. Turid skriver:

  Så gott det såg ut!

 5. cindy skriver:

  Der gott ut! 🙂

  Kika gärna in i min blogg för mode tips & inspiration. 🙂

  / http://cindyvuong.blogg.se

 6. Hemmakatten skriver:

  Låter som ett roligt och berikande jobb! Och inte minst att få resa också.

 7. Adilajda skriver:

  Hejsan! Jag undrar ifall du vet hur man gör för att få jobba som "merchandiser/kordinator" på ikea? De som gör all inredning i rum osv du vet?

  Det har länge varit min dröm, just nu är jag bara det i en klädesbutik. Snälla svara när du har tid ifall du kan komma med några tips! kram

 8. Cecilia skriver:

  Men gud vilket spännande jobb! Är det alltid mycket resor? Resor ni "bara" i europa eller är det hela världen?

 9. Hanna skriver:

  Ser inte lite smaskigt ut! 🙂

 10. Sofia skriver:

  Vilken mysig och fin blogg du har!

 11. Fashionvictim skriver:

  Underbar frukost! Hoppas du får en fin dag 🙂

 12. Pay-Shin skriver:

  jag blir lite avis på ditt jobb faktiskt. är också en kreativ tjej av mig å ha ditt jobb vore inte helt fel =)

  ha en bra dag!

 13. Mimi skriver:

  åh älskar frukostbuffé. Mums!

 14. Jenny skriver:

  Vad gott det såg ut!

 15. Gud så gott det ser ut och fina bilder! 🙂

  Ha en fin torsdagskväll, kramar

 16. E L I N O R skriver:

  Ha en underbar kväll, kram!

 17. Angelina skriver:

  åh! det ser riktigt gott ut! 😀

 18. Maja skriver:

  Åh, vad gott! Nu blev man sugen på hotellfrukost. 😉

 19. Gott!
  Ditt jobb verkar väldigt roligt 🙂 Vad jobbar du som?

 20. Camilla skriver:

  Ser riktigt, riktigt smarrigt ut!

  Kram!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Resor & Boende

 • Föreläsning med Gudy Herder

  En väldigt generös förmån vi har på jobbet är att vi får en betald personlig inspirationsresa per år. Min resa valde jag som ni kanske förstår till Interior- & Boligmessen i Bergen och föreläsningen med Gudy Herder. Så igår morse var jag på plats för att lyssna på Gudy, om taktila moodboards, hur man utformar Läs Mer »

 • Ett snabbt hej från Bergen!

  Länge sedan jag uppdaterade bloggen, jag är ledsen för det. Typiskt nog så har jag inte fler timmar än att de räcker till jobb, familj och renovering om veckodagarna just nu. Kanske just därför har en inspirationsresa till Bergen känts extra efterlängtad. Redan i maj bestämde Hildur och jag in oss för att göra en Läs Mer »

 • Jesper Waldersten på Vida Museum & Konsthall

  Inte utan att jag skäms lite över att säga hur lite jag upplever Öland. Trots den omedelbara geografiska närheten. Men det har bara blivit så, Gotland är ju liksom ön i mitt hjärta. Precis som om man bara kan ha plats för en ö, men jo lite så har det blivit tyvärr. Igår var jag Läs Mer »

 • Lördagkväll på västkusten

  Vi packade i lugn och ro och gjorde oss ingen brådska på resan kust till kust igår, lunchade redan i Nybro och tog en lång fikapaus i Borås. Sen programmerade vi GPS:en fel och fick åka några vägfärjor extra och kom fram ganska sent. Men vad gör väl det när man kommer fram till det Läs Mer »