Den enda ostätaren

Nope, det gick minsann inte att somna om så här har de blå varit öppna sedan 03.34… Tågets vagga är mitt sista hopp om lite extra sömn, men nu var det inte det jag skulle skriva utan här kommer en hyllning till Ikeas påsar ISTAD. Fy tusan så bra de är. Jag som är den Läs Mer »

Den enda ostätaren

Nope, det gick minsann inte att somna om så här har de blå varit öppna sedan 03.34… Tågets vagga är mitt sista hopp om lite extra sömn, men nu var det inte det jag skulle skriva utan här kommer en hyllning till Ikeas påsar ISTAD. Fy tusan så bra de är. Jag som är den enda ostätaren i familjen och tidigare alltid fick slänga svamphärdarna kort efter att de såldes under namnet ost, ungefär tre limpor för tidigt, har nu en fräsch Sture i flera veckor. Och till er som opponerar sig mot plastpåsar som omiljövänliga säger jag bara; återförslutningsbara mina vänner. Återförslutningsbara.

Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it

 

 

 

 


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »