Dagen efter bloggeventet

Det är inte utan att jag är lite matt i lacken efter helgens tjejhelg deluxe. Ja först och främst lite kvalitetstid med Frida. Blir alltid så pepp efter en dejt med den kvinnan. Och sen mötet med alla andra tjejer (sportade blott 3-4 män) och gamla goda bloggkollegor. Det var ranelidska, sminktips, hårstyling, lotterier, goodiebags Läs Mer »

Dagen efter bloggeventet

Det är inte utan att jag är lite matt i lacken efter helgens tjejhelg deluxe. Ja först och främst lite kvalitetstid med Frida. Blir alltid så pepp efter en dejt med den kvinnan. Och sen mötet med alla andra tjejer (sportade blott 3-4 män) och gamla goda bloggkollegor. Det var ranelidska, sminktips, hårstyling, lotterier, goodiebags (i plural), tapas och skratt. Det skålades och skrattades och det var nästan att jag körde en 24-timmars i vaken tid. Kolla in alla detaljer hos Emma själv, en stor eloge som arrangör till henne. ALLT var så välfixat! Nu har jag precis vinkat av fru Ramstedt och dukat upp datorn här på Espresso House där äppelmusten är att dö lite grann för.

Kollade nyss avgångarna och kan inte hitta den som stämmer överens med min bijett så det är nog bäst att jag lägger lite energi i den frågan så att jag kommer hem någon gång… Ha en skön söndag!


Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it


2 kommentarer på "Dagen efter bloggeventet"

 1. Linnea skriver:

  Hej Sara!
  Vill bara säga en sak. Det finns många stora inredningsbloggar och du nämner själv ibland vänner och bekanta som t.ex. Trendenser. Jag följer inte Trendenser, jag följer dig. Inget illa menat mot din vän Frida men jag blir fastnar helt enkelt mer för din är för hennes och många andras. Du gör mig mer inspirerad. De större bloggarna är fyllda med reklam och uppdateringarna känns lite mer slavmässiga ("det-här-är-mitt-jobb"-stilen), jämför med din som är renare och mer entusiastisk och äkta. Då tar jag hellre att inläggen kommer lite mer sällan och ibland med ojämna mellanrum 🙂 Kram (fast vi inte känner varann) /Linnea


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Resor & Boende

 • Föreläsning med Gudy Herder

  En väldigt generös förmån vi har på jobbet är att vi får en betald personlig inspirationsresa per år. Min resa valde jag som ni kanske förstår till Interior- & Boligmessen i Bergen och föreläsningen med Gudy Herder. Så igår morse var jag på plats för att lyssna på Gudy, om taktila moodboards, hur man utformar Läs Mer »

 • Ett snabbt hej från Bergen!

  Länge sedan jag uppdaterade bloggen, jag är ledsen för det. Typiskt nog så har jag inte fler timmar än att de räcker till jobb, familj och renovering om veckodagarna just nu. Kanske just därför har en inspirationsresa till Bergen känts extra efterlängtad. Redan i maj bestämde Hildur och jag in oss för att göra en Läs Mer »

 • Jesper Waldersten på Vida Museum & Konsthall

  Inte utan att jag skäms lite över att säga hur lite jag upplever Öland. Trots den omedelbara geografiska närheten. Men det har bara blivit så, Gotland är ju liksom ön i mitt hjärta. Precis som om man bara kan ha plats för en ö, men jo lite så har det blivit tyvärr. Igår var jag Läs Mer »

 • Lördagkväll på västkusten

  Vi packade i lugn och ro och gjorde oss ingen brådska på resan kust till kust igår, lunchade redan i Nybro och tog en lång fikapaus i Borås. Sen programmerade vi GPS:en fel och fick åka några vägfärjor extra och kom fram ganska sent. Men vad gör väl det när man kommer fram till det Läs Mer »