Egentid och den nya lilla svarta

Jag hittade min ersättningsbuss till slut och har nu bytt till tåg som tagit mig halvvägs hem. Hade ett fantastiskt resesällskap av en dam vid namn Lotta på bussen men nu är det egentid som gäller. Måste ju börja öva på mammavokabulären så att säga. Tidningsinspo, musik och plitande i min nya “little black book” Läs Mer »

Egentid och den nya lilla svarta

Jag hittade min ersättningsbuss till slut och har nu bytt till tåg som tagit mig halvvägs hem. Hade ett fantastiskt resesällskap av en dam vid namn Lotta på bussen men nu är det egentid som gäller. Måste ju börja öva på mammavokabulären så att säga. Tidningsinspo, musik och plitande i min nya “little black book” från Granit, med plats för alla bubblande idéer som kommer som ett brev på posten efter en helg som denna…

 

Mobilfoto: Sara Zetterström, Little miss fix it

 


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Resor & Boende

 • Föreläsning med Gudy Herder

  En väldigt generös förmån vi har på jobbet är att vi får en betald personlig inspirationsresa per år. Min resa valde jag som ni kanske förstår till Interior- & Boligmessen i Bergen och föreläsningen med Gudy Herder. Så igår morse var jag på plats för att lyssna på Gudy, om taktila moodboards, hur man utformar Läs Mer »

 • Ett snabbt hej från Bergen!

  Länge sedan jag uppdaterade bloggen, jag är ledsen för det. Typiskt nog så har jag inte fler timmar än att de räcker till jobb, familj och renovering om veckodagarna just nu. Kanske just därför har en inspirationsresa till Bergen känts extra efterlängtad. Redan i maj bestämde Hildur och jag in oss för att göra en Läs Mer »

 • Jesper Waldersten på Vida Museum & Konsthall

  Inte utan att jag skäms lite över att säga hur lite jag upplever Öland. Trots den omedelbara geografiska närheten. Men det har bara blivit så, Gotland är ju liksom ön i mitt hjärta. Precis som om man bara kan ha plats för en ö, men jo lite så har det blivit tyvärr. Igår var jag Läs Mer »

 • Lördagkväll på västkusten

  Vi packade i lugn och ro och gjorde oss ingen brådska på resan kust till kust igår, lunchade redan i Nybro och tog en lång fikapaus i Borås. Sen programmerade vi GPS:en fel och fick åka några vägfärjor extra och kom fram ganska sent. Men vad gör väl det när man kommer fram till det Läs Mer »