En heldag med David Carlson

Den här veckan har jag hållit hus i Ikeas nya mötescenter i Älmhult. Nya fräscha konferenslokaler med fina inredningsdetaljer, jag gillar särskilt björkstammarna med pilar som visar vägen, även om just svart/gult inte är min kopp te direkt så är det fint med ett naturligt inslag. Och väggschablonerna i svart är ju läckra. Idag har Läs Mer »

En heldag med David Carlson

Den här veckan har jag hållit hus i Ikeas nya mötescenter i Älmhult. Nya fräscha konferenslokaler med fina inredningsdetaljer, jag gillar särskilt björkstammarna med pilar som visar vägen, även om just svart/gult inte är min kopp te direkt så är det fint med ett naturligt inslag. Och väggschablonerna i svart är ju läckra.

Idag har vi haft en heldag med David Carlson, han som grundade David Design en gång i tiden, och mannen bakom Designboost för att nämna något. Han har lärt oss allt han kan om “Make Design Matter” och har dessutom grymt långa och känsliga tentakler som känner av vart vindarna blåser på designfronten i allmänhet. Hur intressant som helst och jag har sugit åt mig som en svamp! Vi har även haft en grymt rolig workshop tillsammans och jag tänkte visa lite bilder senare om ni vill se. Nu åker dessvärre min plupp in på Mac-akuten över natten, den verkar också må tjyvtjockt så kanske blir det en mini-Mac i sommar..? (Eller så har jag 70Gb bilder som fyller systemet *host*.)


Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »