Söndagssysslor

Söndag är lika med fixardag så här städas och tvättas det för fullt. Finns det något mer underbart än att vakna tidigt till en oplanerad dag när solen försiktigt kikar in genom fönstret? Solen är en riktig kompis, hon får t o m dammsugaren att känna sig välkommen i gänget… Vilken är eran favorit-söndagssyssla? Foto: Läs Mer »

Söndagssysslor

Söndag är lika med fixardag så här städas och tvättas det för fullt. Finns det något mer underbart än att vakna tidigt till en oplanerad dag när solen försiktigt kikar in genom fönstret? Solen är en riktig kompis, hon får t o m dammsugaren att känna sig välkommen i gänget… Vilken är eran favorit-söndagssyssla?


Foto: Sara Zetterström – Little miss fix it


Inga kommentarer på "Söndagssysslor"

 1. Maria skriver:

  Min favorit söndagssyssla är att gå upp när jag vaknar, äta långsam frukost och sen träna ett stillsamt yin yoga pass på en yogastudio här i Kalmare stad. Men blir det en fortsatt fix dag i hemmet! Småladda inför kommande vecka. En sväng med snabeldraken blir det ibland också!

 2. Ida skriver:

  Vad har du för kulör på väggen? Så himla fin!

 3. Li skriver:

  Stämmer in med Ida ovanför! Jättefin väggfärg. Vad är det för nån?

 4. Favorit sysslan på söndagar är att bara ta dagen som den kommer 🙂 Ingenting inplanerat!

 5. Vad roligt att ni gillar sovrumsfärgen, den heter S 0520 B70G och mer om NCS hittar ni här: http://littlemissfixit.blogg.se/2012/february/lilla-fargskolan-del-i-nsc-s-0510-b70g.html


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »