Något för vintertrötta kroppar

I denna stund sitter vi, ett gäng tjejer, förmodligen med fötterna nerstuckna i varsitt fotbad och med en uppiggande smoothie i handen. Jag vet att jag nämt det förut och fortsatt så träffas vi i vår “junta” varannan onsdag och umgås, pratar förhållanden, drömmar, jobb, barn och livet i allmänhet. Ibland kan vi råka pyssla Läs Mer »

Något för vintertrötta kroppar

I denna stund sitter vi, ett gäng tjejer, förmodligen med fötterna nerstuckna i varsitt fotbad och med en uppiggande smoothie i handen. Jag vet att jag nämt det förut och fortsatt så träffas vi i vår “junta” varannan onsdag och umgås, pratar förhållanden, drömmar, jobb, barn och livet i allmänhet. Ibland kan vi råka pyssla med något, som julkort eller ett broderi-som-borde-varit-klart-för-längesen *harkel* men oftast är det just umgänget, en god kopp te och bakverket för dagen som är det fina med våra träffar. Men idag kör vi alltså spa-junta här hemma och jag tror inte att man behöver vara i fjärde månaden för att inse att lite kropp- och själsvård inte är så dumt så här i slutet av februari. Jag plockade ihop det jag hade i kräm- och saltväg här hemma och de spaiga små handdukarna fick jag låna av bästa Frank frisörer, och då följde snygglacken med som en bonus. Perfekt för vinterskodda fötter, jo-jo (Obs! Det där räknas nog som reklam, be aware…).


Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »