På önskelisten: skärbräda från Made A Mano

Just nu har jag lite vårkänslor tror jag och med dem kommer en önskan om att fixa, förnya och förändra. Något som gärna får flytta in hos mig vilken dag som helst är det ljuvliga laserade lavastens-plattorna från Made A Mano. (Låt gå för att deras kontor inte var superinspirerande men skit i det, kolla Läs Mer »

På önskelisten: skärbräda från Made A Mano

Just nu har jag lite vårkänslor tror jag och med dem kommer en önskan om att fixa, förnya och förändra. Något som gärna får flytta in hos mig vilken dag som helst är det ljuvliga laserade lavastens-plattorna från Made A Mano. (Låt gå för att deras kontor inte var superinspirerande men skit i det, kolla in golvet! Ursäkta för bilden, det är lite bloggstyle på den, skjuten från höften.)

Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it

Jag gjorde ett spontantbesök i deras showroom i Köpenhamn innan jul och där finner man beslutsångesten personifierad. Man vill ha precis alla fina varianter av skärbrädor och bordsunderlägg. Och smakar det så… En platta 35×39 cm kostar ca 800 kr. Så alltså, Kaluri – skjuts in på önskelistan.

Foto: Made A Mano

Inga kommentarer på "På önskelisten: skärbräda från Made A Mano"

 1. Frida skriver:

  Hej.
  Jag läser din blogg i Google Reader. Men det kommer aldrig upp några bilder där, utan ren text. Detta är väldigt tråkigt då du har mycket bilder. Jag kommer nog tyvärr sluta prenumerera på din blogg om du inte kan göra någon inställning för detta?
  Tror det är fler än jag som läser via Google Reader. Och jag kan tyvärr inte göra någon inställning hos mig utan det måste du göra…
  Hoppas det går att lösa.

  MVH
  Frida

 2. Hej Frida,
  tusen tack för din input! Detta hade jag ingen aning om och eftersom bilderna minst sagt är halva behållningen av LMFI så ska jag be någon kolla på detta (är ju galet oteknisk själv tyvärr). Don't leave me… 😉

  Tack igen!

 3. Emelie skriver:

  Jag läser också din blogg i googel reader. Det verkar som du ställt in din rss-feed på att visa bara första meningarna istället för hela inlägget med all text och bilder. Borde vara enkelt att åtgärda under rss-inställningar.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »