Lördagsväder och kylskåpspoesi

Jag hittade mitt gamla Magnetic Poetry som jag köpte på Habitat i London för en halvt liv sedan. Kul när tiden visar saker man tröttnat på i ett nytt sken. En typisk smårolig inredningsdetalj, särskilt efter en fest då man aldrig riktigt vet vilka smygpoeter man bjudit in. Idag skiner solen från en klarblå himmel och Läs Mer »

Lördagsväder och kylskåpspoesi

Jag hittade mitt gamla Magnetic Poetry som jag köpte på Habitat i London för en halvt liv sedan. Kul när tiden visar saker man tröttnat på i ett nytt sken. En typisk smårolig inredningsdetalj, särskilt efter en fest då man aldrig riktigt vet vilka smygpoeter man bjudit in. Idag skiner solen från en klarblå himmel och det känns onekligen som vår i luften. Vore det inte för att Kung Bores blåsiga kusin härjar utomhus så hade jag tagit just denna prosa på orden, satt mig mot husväggen och skaffat lite “flugskit” på näsan.

Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it

Inga kommentarer på "Lördagsväder och kylskåpspoesi"

 1. Andrea skriver:

  Hej! Fin blogg. 🙂

  Ett tips ang kylskåpspoesi. Jag hade hela kylskåpet fullt förut, efter fester mm så skrev jag ner dikterna i en liten bok, kul att föreviga något som är så flyktigt! 🙂 Men så flyttade jag och ville inte ha kylskåpspoesin uppe, så jag ramade in några av mina favoriter och hängde på väggen, blev superfint! Satte ett snyggt papper bakom.

  Trevlig helg!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »