Boktips: Fixa hemma

Efter att äntligen ha lite energi tillbaka har jag åter igen massa fixartankar och små- (och större) projekt på g här hemma. Här kommer ett boktips i samma genre: Fixa hemma. Boken har funnits i handeln sedan i slutet på sommaren, är skriven av Sofie Sjöström som är industridesigner i botten, och beskriver enkelt och Läs Mer »

Boktips: Fixa hemma

Efter att äntligen ha lite energi tillbaka har jag åter igen massa fixartankar och små- (och större) projekt på g här hemma. Här kommer ett boktips i samma genre: Fixa hemma. Boken har funnits i handeln sedan i slutet på sommaren, är skriven av Sofie Sjöström som är industridesigner i botten, och beskriver enkelt och tydligt 60 DIY-lösningar allt ifrån klädhängare till stolsöverdrag, för oss med snickar- och sykunskaper på hobbynivå. Själv är jag sugen på ett och annat projekt för att inte tala om kreativiteten för helt andra hemmafix den triggar igång. Blir du också nyfiken finns den bl a att köpa här, där du också kan provläsa lite.


Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it


Inga kommentarer på "Boktips: Fixa hemma"

 1. Frida H skriver:

  Tack för tipset. Jag söker faktiskt lite bra fixa/inspiration-litteratur! Bokrean i de närmsta butikerna har ju inte riktigt koll 🙂

  Nu när våren är kommer i Skåne så börjar det automatiskt klia och jag har så många projekt jag vill göra klart!
  Kram

 2. Ida skriver:

  Jag frågar igen för jag vill så himla gärna veta! Vilket färmärke och vilken kulör är använd på väggarna i det här inlägget?

  http://littlemissfixit.blogg.se/2012/february/sondagssysslor.html

  Så himla fint och fräscht!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Läsvärt

 • Japansk städkonst – nytt i bokhyllan

  Under hösten har det inte blivit många timmars läsning, snarare har jag haft svårt att hålla mig vaken tillräckligt länge för att hinna läsa klart sagan för Boo de kvällar jag inte rivit tapet, spacklat fogar eller knackat puts men så fort det ljusnar i renoveringstunneln ska det bli ändring på det då två nykomlingar Läs Mer »

 • Boktips: 3 sagor för stora småbarn

  Boo hade lite feber när hon kom hem från förskolan igår så idag har hon först hängt med sin pappa och nu på eftermiddagen var det vår tur att hemmamysa. Kanske det bästa tillståndet, inte särskilt sjuk men inte helt frisk och det enda rätta är att mysa i soffan och läsa sagor för utanför Läs Mer »

 • Happy Friday!

  Helgkänslan är monumental! Jesper står i köket och det vankas ljuvlig middag om jag ska tro dofterna som sprider sig hit till bordet i burspråket, där jag serverades ett glas rosé och snacks och sitter och bloggar. Efter en intensiv dagisvecka somnade Boosan i bilen på vägen hem från lite ärenden för ett par timmar Läs Mer »

 • Madeleines bokbebis

  Om ett par månder kommer en ny härlig bok där torpet har en biroll…

  Läs Mer »