Nya tv-favoriten jag alltid somnar ifrån.

Nä, jag orkar inte hålla mig vaken denna måndag heller *gäsp*. Så typiskt när det nya favvoprogrammet på TV8 just börjat, Hustoppen. I Hustoppen går arkitekten Andreas och inredaren Jannika husesyn i några av Sveriges mest spektakulära hem, och objekten bedöms sedan av en namnkunnig jury i såväl funktion, inredning och design. Programmet som sådant Läs Mer »

Nya tv-favoriten jag alltid somnar ifrån.

Nä, jag orkar inte hålla mig vaken denna måndag heller *gäsp*. Så typiskt när det nya favvoprogrammet på TV8 just börjat, Hustoppen. I Hustoppen går arkitekten Andreas och inredaren Jannika husesyn i några av Sveriges mest spektakulära hem, och objekten bedöms sedan av en namnkunnig jury i såväl funktion, inredning och design. Programmet som sådant riskerar kanske ingen Emmy-nominering men jag fullkomligt älskar att kliva över tröskeln i andra människors hem, särskilt när de erbjuder en visning utöver det vanliga. Tur att det finns något som heter Play.


Foto: skärmdump från TV8


Inga kommentarer på "Nya tv-favoriten jag alltid somnar ifrån."

 1. Maja skriver:

  Hej! Skulle du vilja tala om för mig vart jag kan hitta ett gammalt inlägg du skrev om inrednings- och sekondhandbutiker i Kalmar med adresser.
  Tack!

 2. Sahra skriver:

  Är det det programmet T Sandell och Wingård är med i? Isådana fall har jag sett det och det är toppen.

 3. Hej Maja, inlägget hitter du under allmänt-fliken

  http://littlemissfixit.blogg.se/2009/july/shoppingguide-inredningsbutiker-i-kalmar.html

  Det har ju tillkommit några och några har fallit bort. Kanske dags för mig att göra en uppdaterad version.
  Happy shopping!

 4. Carina skriver:

  Jepp mitt favvoprogam oxå. Missade första avsnittet så det ska snart avjutas på Play och måste nog se om slakteriet i Ulricehamn oxå!
  //Carina

 5. Caroline skriver:

  Åå, har också fastnat för det! Framförallt som renoveringsjunkie får man massor av inspiration och idéer, och så gillar jag att hemmen kritiseras också och att allt inte är så duttinuttigt och "guuuud vad fint". Ska spana in mina missade avsnitt på play snarast!

 6. Carina, slakteriet är min personliga favorit… Bloggade om det redan för några år sedan: http://littlemissfixit.blogg.se/2008/march/nar-jag-blir-stor.html 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »