Baby BILLY

Här kommer ett paus-inlägg, ja som en paus för mig alltså för ibland behöver man bara byta fokus för att jobba vidare med ny energi efter en stund igen. Choklad funkar också rätt bra. Förra gången jag stannade på Värdshuset i Älmhult fick en mini-Billy följa med mig hem och imorse såg jag den lilla Läs Mer »

Baby BILLY

Här kommer ett paus-inlägg, ja som en paus för mig alltså för ibland behöver man bara byta fokus för att jobba vidare med ny energi efter en stund igen. Choklad funkar också rätt bra.

Förra gången jag stannade på Värdshuset i Älmhult fick en mini-Billy följa med mig hem och imorse såg jag den lilla sötnosen fortfarande stå som en liten borttappad parvel på incheckningsdisken och få vilket hjärta som helst att banka lite hårdare i den omvårdnande kammaren. Vad är det med små miniatyrer och valpar och ungar? Man vill liksom ta hand om dem och gosa med dem och.. (ja främst kattungarna kanske mer än minityrmöblerna dårå) de är ju så oskyldiga och bedårande i sin litenhet. Känner ni likadant, eller är det mitt preggo-hjärta som spökar? Hursomhelst har jag nu en minimonterad bebis-Billy på skrivbordet där hemma som huserar mina washi-tejper, perfekt för ändamålet men jag har bara sett den säljas här i Älmhult och på Ikea Delft. Synd eftersom jag definitivt tror att konceptet vore gångbart i de flesta varuhus.

För som sagt, man vill ju bara… åhh. Come to mama!


Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it


Inga kommentarer på "Baby BILLY"

 1. Emelie skriver:

  Men åååh. Kan vara det sötaste jag sett! Kram

 2. Emelie Wååg skriver:

  Men åh, kan vara det sötaste jag sett! Kram

 3. Emelie skriver:

  Hihi, tror minsann jag är lite för ivrig på skicka knappen ibland, så då blir det många kommentarer från mig 🙂

 4. Sofia skriver:

  Vill också ha – så söt! Var faktiskt på Ikea i Trondheim i lördags. Äntligen… Vet inte vad jag shoppade, men blev väldigt mycket fattigare. Och lyckades på någon konstig vänster att få in fyra vagnar med prylar i en bil som redan hade 4 passagerare. Galet – och lustigt att det alltid löser sig ;).
  Ser för övrigt att Grafisk kokbok fått en plats i hyllan – härligt!

 5. Emelie: Det gör inget, för att det är du alltså 😉 Kram

  Sofia: Imponerande, kanske kan utveckla ert bilmärkes historia ;). Hoppas på att få se resultatet på bloggen, har förstått att ni liksom jag har fullt upp med annat… Boken har varit en dammsamlare ett tag men jag ska bli lite kompis med den nu, ska nämligen läsa en distanskurs i grafiska tryck med början nästa vecka. Wiihh. Håller fresten på att beställa sprayfärg som du tipsade om, svåra svåra val…. 😉 Kram till dig!

 6. Men åh hörrödu… vad fin! 🙂 Själv har jag ett Tree från Swedese i miniatyr. Det är som du säger, hjärtat bankar allt lite hårdare när man ser dessa miniatyr-möbler. Å miniatyr-Billy är ju dessutom praktisk. Kramen på damen!

 7. Carina skriver:

  Tror nog att det kommer fler minisar i framtiden…dock kanske en Älmhultsunikitet som kanske bara säljs här. Lite ska väl vara unikt om man nu beger sig till skogen!
  Jag jobbade ju i museet förr och många besökare önskade med sig någon souvenir i IKEA-tappning så detta är nog början till det!
  Såg den oxå i veckan. Väldigt söt!
  Hoppas på fler produkter, vykort mm i framtiden!

 8. Martina I skriver:

  Åh vad söt! Säljs den bara på värdshuset eller även inne i varuhuset i Älmhult? Vad kostar den?

 9. Martina: Inte i varuhuset vad jag vet, utan på Värdshuset mitt emot.

 10. Hannasinspo skriver:

  Jisses, vilken söt mini-Billy!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »